Incasari de peste un miliard de dolari pentru "Avatar"

de Nicoleta Tarantus, 4 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Incasari de peste un miliard de dolari pentru

Filmul regizat de James Cameron, a depasit, dupa trei saptamani de la lansare, pragul de un miliard de dolari din incasari pe plan international, ocupand locul al patrulea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din lume, potrivit Mediafax.

Filmele care surclaseaza "Avatar" din punctul de vedere al incasarilor sunt "Titanic" (1,8 miliarde de dolari), regizat tot de James Cameron, "Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui/The Lord of the Rings: The Return of the King" (1,12 miliarde de dolari) si "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort/Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest" (1,07 miliarde de dolari).

Acest lungmetraj science-fiction cu accente ecologice, produs de studiourile Fox, considerat cel mai scump film din istoria cinematografiei, cu un buget de productie estimat la 500 de milioane de dolari, a fost lansat la 12 ani dupa uriasul succes repurtat de "Titanic", regizat de acelasi James Cameron, care a obtinut 11 premii Oscar.

Cameron a mai regizat, printre altele, seria "Alien", "Expedition: Bismarck" (2002), "Ingerul intunecat" (2000), "Minciuni adevarate" (1994), "Terminator 2: Ziua Judecatii" (1991) si "Terminatorul" (1984).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 12:33
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod