Huidu o atacă pe Bianca Slav: "Făcea să juiseze toţi disperaţii ahtiaţi după silicoane!"

După o perioadă de tăcere, în care fostul "cârcotaş" a preferat să stea retras, acesta şi-a redeschis blogul. El a revenit în spaţiul virtual cu o postare foarte acidă la adresa soţiei lui Victor Slav.

Şerban Huidu a comentat pe seama avortului făcut de Bianca Drăguşanu.

"Nu am comentat până acum din diferite motive, dar acum o să-mi spun punctul de vedere! Am trăit zilele trecute un sentiment pe care nu mi-aş fi dorit să îl am! Un fel de dispreţ, lehamite, ură şi dezgust citind despre avortul Biancăi pe o groază de site-uri şi pe prima pagina în numeroase reviste şi ziare! Lăsând deoparte ascensiunea domnişoricii cu pricina, de la o tipă dolofană şi cam anostă prezentă acum mulţi ani în emisiunea lui Mircea Radu, când îşi ruga, printre sughiţuri, fostul iubit să o ierte, până la asistenta contopită cu decorul, ce făcea să viseze şi să juiseze toţi disperaţii ahtiaiţi după silicoane şi hialuron, avem o problemă de-a dreptul gravă!", îşi începe el comentariul.

Huidu o critică pe Bianca pentru mediatizarea excesivă de care beneficiază şi pentru alegerea de a face din avort un lucru banal.

"Bianca este prezentă pe prima pagină a ziarelor după săvârşirea unui avort, un lucru extrem de personal şi care nu are ce căuta în media, am să vă spun imediat de ce! Nu ştiu câţi dintre cei ce vor citi sunt părinţi, dar mie, când am văzut cum bate inima copiilor mei la primele ecografii mi s-au muiat picioarele. Au fost cele mai frumoase momente din viaţa mea. Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece uşor, când în fapt el implică atât de multe! Din cauza unor inconştienti ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagină, România are înca 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metodă contraceptivă la noi! Asta în 2013, când sunt atâtea soluţii pentru ca astfel de drame să nu se întâmple!", scrie fostul realizator TV.

"Aviz tinerelor fete care cred că pot trece uşor peste o astfel de situaţie: această decizie poate afecta ireversibil viaţa voastră şi cum o să priviţi viitorul, după decizia de a săvârşi un astfel de gest disperat...
e groaznic! Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva!..."
, scrie, în încheiere, Şerban Huidu.

Bianca n-a stat prea mult pe gânduri şi i-a dat replica. "În fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întamplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că <<mă desfiinţează>> prin cuvinte destul de dure. Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria <<sfinţilor>>, ba mai mult fiecare dintre ei au câte un <<dosar>> destul de gros sau câte un trecut nu tocmai plăcut. Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vând, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 pași de casa lor", l-a "taxat" Bianca pe Huidu.

"Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice...

Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine...toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!", a scris roșcata pe Facebook.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Noiembrie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alina pe 5 Nov 2013, 11:20
  .....................

  Domnule HUIDU, mai bine stai pe dreapta,ca sa uite lumea ce ai facut. Nu e cazul sa mai comentezi sau sa judeci pe altii. Care e rostul? Nu ai farmec, nu ai haz. Tu cum ai platit pentru ce ai facut? Daca o faceai, erai iertat de multi . Vede-ti de treaba ta!!

  3
  1

 • kiki pe 4 Nov 2013, 22:38
  adevaruri

  Nu sunt o fana a doamnei Slav,dar prin comparatie cu Huidu e o sfanta ! E sanatoasa la cap,nu a omorat pe nimeni,isi vede de treaba ei si nu judeca sau nu jigneste pe nimeni .A ales (de fapt a fost impinsa catre)o cariera in show-bizz,si a vrut sa treaca de concurenta -mare !- asa ca...s-a operat putin mai mult...Ce altceva tot deranjeaza ?! As zice ca e cazul sa ne mai ocupam si de problem serioase,cum ar fi tupeul lui Huidu !

  4
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod