Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, vacanţă în Bahamas

Actriţa şi soţul ei, care au anunţat săptămâna trecută că s-au despărţit, au plecat împreună, duminică, într-o vacanţă de câteva zile alături de cei doi copii ai lor, pe o insulă privată din Bahamas, care aparţine cântăreţilor Faith Hill şi Tim McGraw.
Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, citat de Mediafax, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au luat avionul, duminică, de pe insula Eleuthera din Bahamas, unde îşi petreceau câteva zile de vacanţă, după anunţul despărţirii lor, şi au ajuns pe insula privată Goat Cay, aflată la mică distanţă. Ei sunt însoţiţi de cei doi copii ai lor - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani.

O sursă care i-a văzut îmbarcându-se la bordul acelui avion privat a declarat pentru MailOnline: "Amândoi păreau fericiţi şi calmi.
Chris purta o pălărie, iar Gwyneth purta un tricou alb. Au condus automobilul chiar până lângă avionul privat care îi aştepta".


Avionul a decolat în jurul orei locale 09.50 şi a aterizat pe Cave Cay, o insulă privată pe care avioanele comerciale nu au voie să aterizeze, unde au fost întâmpinaţi de mai mulţi angajaţi, alături de care au urcat la bordul unui vas care i-a transportat până la o insulă privată de 6,8 hectare, deţinută din 2008 de cântăreţii americani de muzică country Faith Hill şi Tim McGraw.

Reşedinţa de pe acea insulă privată este compusă dintr-o vilă cu patru dormitoare, un turn de observare şi trei căsuţe mai mici pentru personajul administrativ.

În ciuda despărţirii lor, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, şi Gwyneth Paltrow au declarat că vor rămâne foarte buni prieteni de dragul copiilor lor şi au părut în relaţii mai bune ca niciodată în timpul unei cine luate în compania unor prieteni weekendul trecut.

O sursă, prezentă în acelaşi restaurant în care cele două vedete au luat cina, a declarat: "Chris a făcut-o pe Gwyneth să râdă, până când aceasta a trebuit să îşi şteargă lacrimile din colţurile ochilor.
Nici nu ai zice că ei divorţează. Au discutat foarte mult şi păreau cu adevărat fericiţi împreună".


Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com, notează Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod