Gisele Bündchen lansează o linie de lenjerie intimă

Top-modelul brazilian va lansa propria colecţie de lenjerie intimă, pentru care face şi reclamă.
Vedeta în vârstă de 32 de ani a realizat recent o şedinţă foto pentru propria linie de lenjerie intimă, Gisele Bündchen Brazilian Intimates, care va fi lansată curând.

După ce a născut al doilea copil, o fetiţă pe nume Vivian Lake, în decembrie 2012, Gisele şi-a recăpătat trupul de top-model în doar şase luni, cu ajutorul unui program de exerciţii fizice care a inclus şi mişcări de kung-fu, dar şi al unei alimentaţii echilibrate.

Gisele Bündchen a devenit celebră pentru că a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria's Secret.
Ea este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi mai au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009.

În iunie 2012, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al şaselea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, cu venituri de 45 de milioane de dolari obţinute în perioada mai 2011 - mai 2012.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod