Gerard Butler, aproape de moarte

Filmările la "Chasing Mavericks" puteau să se termine tragic pentru actorul scoţian Gerard Butler, care în una dintre scenele filmului a fost aproape să-şi piardă viaţa.

Butler a fost rănit destul de serios într-o scenă în care se afla pe o placă de surf alături de un alt coleg din echipa de filmare. În timp ce filma una dintre scenele în care face surfing, un val l-a surprins, actorul fiind lovit în zona capului, scrie tabloidul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Timp de aproximativ un minut, Butler a fost ţinut sub apă de puterea valului, acesta mărturisind că pentru câteva momente şi-a pierdut cunoştinţa. Actorul de la Holywood a fost prins într-un val "cu două capete", în care surferul este prins de puterea apei şi scufundat la o adâncime destul de mare, după care un al doilea val loveşte.



Actorul susţine că în timpul accidentului a trecut prin momente dificile.

"A fost ca şi când un tsunami venea peste mine şi nu am mai reuşit să ies la suprafaţă", a declarat Butler. "Am stat sub apă ceva timp şi din cauza valului mă tot rostogoleam, apoi un al doilea val a venit şi sincer am crezut că voi muri acolo făcând un film", a mai spus actorul scoţian.



"Chasing Mavericks" spune povestea adevărată a lui Joy Moriatry, un băiat de 16 ani şi misiunea sa de a face surfing pe cele mai periculoase valuri din Santa Cruz.

"Când am auzit despre povestea aceasta m-am gândit că este ocazia perfectă de a învăţa să fac surfing.

Filmul mi-a explicat cât de greu este să faci acest sport şi cât de riscant este să fii surfer", a adăugat Butler.
Cu toate acestea, actorul spune că accidentul nu a fost nu motiv pentru care să se oprească din filmat.

"Am fost foarte aproape să mor, dar chiar vroiam să mă întorc la filmări. A fost foarte amuzant pentru că atunci când eram în ambulanţă chiar voiam să mă întorc pe placă. Cineva mi-a descris aceste valuri ca fiind un fel de iad lichid. E un sport foarte periculos pentru că poţi fi lovit de valuri şi purtat în adâncimi vreo 25-30 de metri, rişti să fii ucis", a mai spus Gerard Butler.

 

Filmul "Chasing Mavericks" este produs de Gerard Butler şi va apărea pe 26 octombrie.

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod