Funeraliile lui Michael Jackson, platite din Fondul Michael Jackson

de Nicoleta Tarantus, 3 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Funeraliile lui Michael Jackson, platite din Fondul Michael Jackson

Un judecator din Los Angeles a decis ca fondul care administreaza averea lui Michael Jackson sa achite cheltuielile ocazionate de ceremonia de inhumare a starului, ce va avea loc astazi, in cimitirul Forest Lawn din metropola californiana, potrivit unei surse citate de Mediafax.

Cheltuieli pentru ceremonia de inhumare risca sa fie foarte ridicate. "Cheltuielile vor fi enorme, dar Michael Jackson a fost un om extraordinar", a declarat Jerryl Cohen, cel care apara interesele administratorilor averii lui Micheal, John Branca si John McClain.

Doar familia Jackson si cativa prieteni apropiati vor participa la ceremonia de inhumare, programata a avea loc azi, la ora locala 19.00 - vineri, ora 02.00 GMT - spre deosebire de omagiul public adus starului, organizat in iulie la Los Angeles, la care au participat 20.000 de persoane.

Dupa slujba de inmormantare, care va avea loc la asfintit, sicriul lui Michael Jackson va fi imediat incastrat intr-un bloc de ciment foarte gros, pentru a alunga interesul eventualilor jefuitori de morminte.

Michael Jackson va fi inmormantat in Holly Terrace Grand Mausoleum din cimitirul Glendale Forest Lawn, la cativa kilometri de Hollywood, in nordul Los Angelesului, acelasi loc in care se odihnesc Humphrey Bogart si Clark Gable.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod