Natalie Cole, la Bucuresti

de Nicoleta Tarantus, 3 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Natalie Cole, la Bucuresti

Cantareata americana va concerta pentru prima data in Romania, pe 27 octombrie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Dupa ce probleme serioase de sanatate au determinat-o sa-si intrerupa turneul de promovare a ultimului sau album, "Still Unforgettable", Natalie Cole se intoarce pe scena intr-o serie de concerte care include de aceasta data si Bucurestiul.

"Still Unforgettable", albumul lansat pe 9 septembrie anul trecut, a castigat in 2009 doua premii Grammy, pentru "Cel mai bun album traditional de muzica pop" si pentru "Cel mai bun acompaniament instrumental".
Acest album este totodata si cel care i-a adus lui Cole premiul "Cel mai bun artist de jazz" din partea NAACP (premii care rasplatesc artistii de culoare care au reusit sa obtina performante notabile in muzica, film, televiziune sau literatura).

Biletele cu preturi cuprinse intre 500 (categoria VIP) si 100 lei vor putea fi cumparate de pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara( (260 de locatii), din librariile Carturesti (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Suceava, Constanta), din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod