Fiul lui Sharon Stone a rămas fără iPhone

Unul dintre cei trei fii ai actriţei americanre a rămas fără telefonul mobil în urmă cu două zile.

Unul dintre cei trei copii ai actriţei americane a rămas fără telefonul mobil în urmă cu două zile.

Fiul lui Sharon Stone şi-a pierdut telefonul mobil într-un parc de distracţii din apropierea Capitalei, la Poliţia Otopeni fiind primită o sesizare telefonică privind dispariţia aparatului, de la unul dintre bodyguarzii actriţei, au declarat, vineri, pentru Mediafax, oficiali din Poliţia Ilfov.

Potrivit surselor citate, sesizarea telefonică a fost făcută joi, în jurul orei 13.30, la Poliţia Otopeni.

Bărbatul care a făcut sesizarea a spus că fiul în vârstă de 12 ani al lui Sharon Stone şi-a pierdut telefonul Iphone 4S, "în condiţii necunoscute", în timp ce se afla într-un parc de distracţii.

Poliţia Otopeni a trimis la faţa locului o echipă, fiind audiaţi bodyguardul care a făcut sesizarea, şoferul şi consiliera lui Sharon Stone, au precizat sursele citate.

 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • A pe 20 Aug 2012, 18:22
    "articole"

    Deja ne dezamagiti cu astfel de articole, ok, a fost doar un copil inconstient, neatent si ghinionist ca se afla in loc public, indeosebi in Romania. Nu-i bai ii cumpara mami altul. Sunt oameni care abia gasesc in buzunar 5 lei sa isi cumpere un kg de cartofi si voi umpleti paginile cu iphone-uri pierdute. Super baieti! Si reclamele voastre sunt agasante, ca sa atraga atentia nu trebuie sa deranjeze, ci sa faca placere. Sunt vizibile si in partea dreapta, pe o coloana, in nici un caz suprascrise pe articole!

    2
    1

  • The_Black_Cat pe 18 Aug 2012, 15:16
    Mda

    Puteam sa traiesc bine mersi si 100 de ani de acum incolo si fara aceasta informatie ataaaaaaaaaaat de pretioasa.

    3
    1

  • caroline pe 17 Aug 2012, 22:40
    exagerat...

    am mai citit articole cum ca i s-a furat...sa fim seriosi.copii aceia,cit siactritza sunt foarte bine paziti...slabe sanse sa i-l fi furat careva...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod