Lady Gaga: un fan, trântit la pământ de gărzile vedetei

Un incident minor s-a petrecut ieri după amiază la Athenee Palace Hilton, unde a fost cazată vedeta. Un fan şi-a dorit cu disperare un autograf, aşa că a trecut pe lângă gărzile de corp şi a încercat să se apropie de cântăreaţă.

Un incident minor s-a petrecut ieri după amiază la Athenee Palace Hilton din București, unde a fost cazată vedeta. Un fan şi-a dorit cu disperare un autograf, aşa că a trecut pe lângă gărzile de corp şi a încercat să se apropie de cântăreaţă.

Un bodyguard l-a trântit imediat la pământ pe bărbat, înainte ca acesta, care avea un pix şi o foaie de hârtie în mână, să se apropie de Lady Gaga pentru a obţine autograful acesteia, relatează site-ul tmz.com.

Vedeta a șovăit puțin în momentul producerii incidentului, apoi și-a continuat drumul și a ieșit din hotel, însoţită de gărzile de corp.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat mai multe ținute.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul ei show este programt vineri, la Viena.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod