Evan Rachel Wood s-a căsătorit

Actriţa Evan Rachel Wood s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul Jamie Bell, în această săptămână, potrivit mai multor surse care i-au văzut pe cei doi artişti purtând verighete identice la sosirea lor pe Aeroportul internaţional din Los Angeles.

Cei doi actori, care s-au logodit anul trecut, dar au refuzat să confirme în mod oficial informaţia despre eventuala lor căsătorie, au fost văzuţi purtând verighete identice, când au sosit marţi pe aeroportul din Los Angeles, la doar câteva săptămâni după ce au obţinut autorizaţia legală pentru a putea să se căsătorească, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

O sursă a declarat luni pentru site-ul RadarOnline.com că actriţa în vârstă de 25 de ani şi actorul în vârstă de 26 de ani se vor căsători în această săptămână.Cuplul a fost văzut pe 16 octombrie în timp ce îşi ridica autorizaţia legală pentru a putea să se căsătorească.Evan Rachel Wood are o relaţie cu Jamie Bell care a început în 2005.

Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" şi, deşi şi-au făcut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despărţit după un an.

Cei doi şi-au reluat relaţia în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson.

Actriţa şi cântăreaţa Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003. Ulterior, ea s-a remarcat în seriale precum "True Blood" şi Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizată la premiile Emmy şi Globul de Aur, dar şi în filmul "Ziua trădătorilor/ The Ides of March", notează Mediafax.

Actorul britanic Jamie Bell s-a remarcat în filmele "Billy Elliot" (2000), "King Kong" (2005), "Jumper" (2008) şi "The Adventurs of Tintin" (2011).

 

Foto: AFP / Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod