Crizantema de Aur intră în era digital și realizează primul live posting pe Facebook

Crizantema de Aur a intrat în era digitală și a realizat primul live posting pe Facebook din istoria de 45 de ani a festivalului (www.facebook.com/crizantema.deaur).
Crizantema de Aur a intrat în era digitală și a realizat primul live posting pe Facebook din istoria de 45 de ani a festivalului (www.facebook.com/crizantema.deaur).

Live posting-ul s-a desfășurat pe parcursul celei de-a doua și de-a treia seri de festival, 26, respectiv 27 octombrie.

În total, pagina Crizantemei de Aur a inregistrat peste 100 de postări despre cea de-a 45-a ediție și a acumulat peste 600 de like-uri și zeci de comentarii și share-uri. În mod constant, în cele 2 seri de spectacol au fost postate fotografii, informații despre concurenți și despre recitalurile acestora și informații despre invitații care au susținut spectactole la Crizantema de Aur.

Printre momentele artistice pregătite de organizatori s-au numărat recitalul lui Alexandru Mânzat, fost câștigător al locului I al festivalului și spectacolul Dalilei Cernătescu și al lui Florin Răducanu Jazz Big Band, formație exponentă a noii generații de jazz românesc.
Dalila Cernătescu, cu un palmares extraordinar, cunoscută ca fiind un “copil minune”, este singura muziciană care interpreteză la nai “Primăvara” și “Iarna” de A. Vivaldi, respectând tonalitățile originale. Gala Laureaților s-a încheiat sâmbăta seară cu un show oferit de Petre Geambașu Band, din a cărei componență fac parte și Doina Spătaru și Elena Niciu.

Crizantema de Aur este cel mai important și cel mai iubit festival dedicat romanței. De 45 de ani, acesta are loc fără întrerupere în Târgovişte, fosta Cetate de Scaun aȚării Românești.
Festivalul este considerat o emblemă a muzicii românești și un simbol al culturii și valorilor autohtone.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod