Milla Jovovich, fără pic de machiaj: Cum arată starul din "Resident Evil"

Actriţa născută în Ucraina este rareori prinsă pe picior greșit de fotoreporteri, graţie frumuseţii ei naturale şi a stilului vestimentar inatacabil. Şi totuși, Milla Jovovich are și ea zile în care lasă garda jos.

 

Vedeta a fost fotografiată luni dimineață, la Los Angeles, în timp ce ieșea din casă.

Milla a renunțat la machiaj și la ruj, astfel că figura ei era diferită de imaginea glamour cu care ne-a obișnuit în aparițiile sale publice.



Cu părul nearanjat și cu o ținută de casă, Milla Jovovich era de nerecunoscut.

Îmbrăcată cu o bluză scurtă albă, trasă peste un maieu gri, și cu pantaloni casual până la glezne și încălțată cu pantofi verzi fără toc, starul din "Resident Evil" şi "Al cincilea element" părea o persoană obișnuită, nicidecum sex simbolul care strălucește pe covorul roșu la Hollywood.


Cu doar câteva zile înainte, Milla Jovovich a impresionat la un eveniment anual organizat de Vogue la Chateau Marmont, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Actrița în vârstă de 36 de ani a venit la hotelul West Hollywood ținându-se de mână cu soțul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, cu care are o fiică, Ever, în vârstă de patru ani.



În septembrie, filmul de acţiune "Resident Evil: Răsplata", al cincilea din franciza de succes, cu Milla Jovovich în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

Lungmetrajul, cu titlul original "Resident Evil: Retribution", este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes inspirată la rândul ei dintr-un joc video celebru.
Filmul, din distribuţia căruia face parte şi actriţa Michelle Rodriguez, a obţinut în primul său weekend de proiecţii încasări de 21,1 milioane de dolari, potrivit cifrelor publicate de societatea Exhibitor Relations.

Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod