Horoscop: Cum să-l faci să se îndrăgostească de tine, în funcţie de zodia lui

Ai nevoie de un mic truc prin care să-l faci pe bărbatul de care te-ai îndrăgostit să te adore? Iată cum reuşeşti să-l seduci, în funcţie de zodia lui:

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poate fi destul de dificil să seduci un bărbat din zodia scorpionului pentru că aceşti nativi au un fel misterios de a reacţiona, astfel cu greu îţi dai seama ce simte de fapt. Iar dacă zăreşti un zâmbet şarmant pe buzele bărbatului tpu preferat, eşti pe calea cea bună. Nu ai nevoie de prea multe cuvinte pentru că se pricepe de minune să citească limbajul trupului. Arată-i prin atingeri senzuale ce vrei de fapt şi cu siguranţă va înţelege...

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt uşor de sedus cu ajutorul umorului. Spune câteva bancuri, fii mereu veselă şi lasă-i mesaje cu glume cu subînţeles, care îi vor aprinde cu siguranţă imaginaţia. Excursiile, aventurile şi călătoriile sunt ideale pentru a-l seduce, dar şi pentru a face primul pas îndrăzneţ. Adoră sexul în locuri publice sau în natură.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Serioşii nativi din capricorn pot fi intimidanţi la primele întâlniri, dar fii sigură că merită să-ţi înderci norocul. O abordare lentă dar constantă reprezintă cheia succesului. Iar cea mai puternică metodă de a-i cuceri este să te retragi când este clar că eforturile tale au început să dea roda. Atunci cu siguranţă rolurile se vor schimba, pentru că aceşti nativi sunt convinşi că tot ce este mai preţios în viaţă se obţine cu mult efort.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ciudatul nativ din zodia vărsătorului are nevoie de o abordare neobişnuită pentru a fi cucerit. Cel mai mult îl atragi prin discuţii pe teme nonconformiste, care îi vor stimula imaginaţia. Pentru el, dragostea porneşte de la creier, iar cu cât pari mai interesantă din punct de vedere intelectual, cu atât va fi mai atras.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei să seduci un bărbat din peşti, deschide-ţi sufletul în faţa lui şi va fi emoţionat profund. Vrea să simtă acea conexiune sepcială atunci când se îndrăgosteşte şi îi poţi oferi asta prin discuţii lungi, sincere şi emoţionale. Nu este indicat să fii prea îndrăzneaţă pentru că se va simţi hărţuit şi se va retrage în lumea lui adâncă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbecului vrea să fii îndrăzneaţă şi agresivă. Nu cere permisiunea să-l săruţi, ci surprinde-l în forţă, cu un sărut care să-i taie răsuflarea. Cu cât te apropii de el cu mai multă încredere şi hotărâre, cu atât mai bine. Aceşti bărbaţi apreciază complimentele, deci nu te sfii să-i spui că e cel mai sexy bărbat pe care îl cunoşti. De asemenea, îi plac discuţiile în contradictoriu, pentru că sunt pentru el ca un adevărat afrodisiac.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Răbdarea şi perseverenţa sunt elementele cheie pentru a seduce un bărbat din zodia taurului. Îi place să savureze fiecare etapă a procesului de curtare. Sunt îndrăgostiţi de cadouri, iar o mică atenţie în semn de apreciere adusă chiar la prima întâlnire în doi îl va impresiona cu siguranţă. Nu uita să-ţi foloseşti parfumul preferat, pentru că aceşti nativi au simţurile foarte bine dezvoltate şi iubesc aromele plăcute. Simţul umorului este un alt truc care îi încântă foarte mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cuvintele sunt cele care te ajută să-l seduci pe bărbatul din zodia gemenilor. Dacă te pricepi de minune la ceva, deschide subiectul şi consultă-te cu el. Cu cât domeniul tău de interes este mai spectaculos, cu atât va fi mai fascinat. Iar când vine vorba de propriile lui hobby-uri, arată-te interesată să afli cât mai mult şi va fi încântat să petreacă timp alături de tine.

Rac

Aceşti nativi sunt recunoscuţi pentru latura lor emoţională. Dacă vrei să-i atragi atenţia, arată-ţi partea sensibilă. Arată-ţi interesul pentru acţiunile caritabile, în special cele care privesc copiii. Bărbaţii din rac adoră să fie răsfăţaţi, iar o invitaţie la masă, la tine acasă, îi va face foate mare plăcere, mai ales dacă ai gătit tu. Sunt impresionaţi de atmosfera romantică, de aceea trebuie să depui puţin efort pentru a organiza totul ca la carte. Iar ca să-l şochezi într-un mod plăcut, fă primul pas, apoi cere-ţi scuze că ai fost atât de îndrăzneaţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei să seduci un leu, trebuie să te concentrezi asupra lui ca un adevărat laser... Complimentează tot ceea ce face, de la felul în care se îmbracă, cum miroase, cum respiră şi lista poate continua. Adoră să fie admirat şi plasat în centrul atenţiei unei femei. Iar o invitaţie la masă venită din partea ta, la unul dintre cele mai elegante restaurante din oraş, îl va impresiona la maximum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti îndrăgostită de un bărbat din fecioară şi nu ştii cum să-l cucereşti? Trebuie în primul rând să-i ceri ajutorul. Îi place la nebunie să fie folositor, să ajute şi mai ales, să arate ce ştie. Iar ca să se îndrăgostească de tine din prima clipă, trebuie să arăţi impecabil. Detalii sunt foarte importante pentru aceşti nativi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele iubesc tot ceea ce e frumos, senzual şi artistic. Organizează o întâlnire care include o ţinută elegantă, şampanie şi muzică clasică. Şi pentru că a venit vorba de muzică, un concert este o invitaţie excelentă pentru a sparge gheaţa. Primul sărut este foarte important pentru aceşti nativi, aşa că trebuie să te asiguri că eşti cât se poate de senzuală.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 28 Mai 2014, 20:55
    cum?

    cum il fac sa ma iubeasca in functie de zodie el este pesti ?

    0
    0

  • laurK pe 23 Mar 2013, 10:12
    pt dragoste

    Daca iti place de un anume baiat si vrei sa el sa se indragosteasca de tine, poti urma sfaturile din acest articol pentru a putea sa reusesti sa faci acest lucru. http://cumfacsa.ro/relatii-sex/relatii-relatii-sex/cum-sa-faci-un-barbat-sa-se-indragosteasca-de-tine

    2
    2

  • femeie pe 7 Nov 2012, 20:11
    ce se spune despre berbec

    hey,sotul meu este berbec iar eu am reusit sa il fac sa se indragosteasca de mine intr-un timp record prin aceleasi metode....dar daca esti femeie si stii cum sa te faci placuta unui barbat,poti face pe oricine sa se indragosteasca,nu conteaza ce zodie e.....trebuie doar sa fii tu si el o sa vina singur nu sa umbli tu dupa el.

    4
    2

  • cineva pe 1 Nov 2012, 21:13
    BUNA DREPTATE

    In primul rand, ceea ce se precizeaza aici, este adevarat ! Le plac provocarile, femeile sigure pe ele, indraznete, insa, totodata le place si naivitatea si dulceata unei femei.. sunt precum un bibelou, daca spui ceva la nelocul lui, pac, se sparge ! trebuie sa fi foarte vigilenta pentru incepu sa poti cucerii un berbec, insa, totodata trebuie multa rabdare ..partea buna e ca... odata ce au fost cuceriti, si le-ati furat inima sunt foarte loiali, asta daca ajung sa va iubeasca :). insa.. trebuie mult sacrificiu din partea voastra !.. fiti femeia perfecta, buna la pat, indrazneata si care-i provoaca..imaginatia, si ii pune pe jar in gandire..totodata femeia neajutorata, si gata !

    6
    6

  • ana pe 1 Nov 2012, 09:19
    interes??

    oricum isi pierd interesul dupa cateva nopti

    13
    8

  • dk pe 1 Nov 2012, 09:09
    Este chiar invers

    Eu cred ca ati luat-o razna. Cu invitii la restaurant si complimente nu cuceresti un barbat decat pentru o noapte. El trebuie sa invite femeia. Femeia trebuia sa il provoace subtil pentru ca altfel isi pierde interesul.

    26
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod