Eva Longoria s-a despărţit de iubitul ei

Actriţa americană, în vârstă de 37 de ani, este din nou o femeie singură, după ce a decis să se despartă de iubitul ei din ultimele luni, Mark Sanchez.

Eva Longoria, una dintre vedetele serialului "Neveste disperate", a confirmat la începutul lunii septembrie că avea o relaţie amoroasă cu un bărbat celebru. Acesta este Mark Sanchez, fundaşul echipei de fotbal american New York Jets, şi este cu 12 ani mai tânăr decât celebra actriţă, informează revista People, citată de agenţia Mediafax.

"Eva şi Mark s-au despărţit în termeni buni şi au rămas prieteni. Nu este nicio dramă", a declarat un prieten al celor două vedete, care au fost văzute adeseori împreună pe durata acestei veri.

Actriţa s-a despărţit cu câteva luni în urmă de un alt bărbat mult mai tânăr decât ea, Eduardo Cruz, fratele actriţei spaniole Penelope Cruz. Longoria şi Eduardo Cruz, în vârstă de 27 de ani, şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au despărţit în luna iunie a acestui an.

Eva Longoria a obţinut divorţul de soţul ei, jucătorul de baschet Tony Parker, în ianuarie 2011, după ce acesta, care are în prezent 30 de ani, a recunoscut că a înşelat-o.

Mark Sanchez a avut în trecut relaţii cu alte două actriţe americane - Hayden Panettiere şi Jamie-Lynn Sigler - şi cu modelul Kate Upton, unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod