Eurovision 2012: Mandinga are ultimele repetiţii

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2012
Mandinga susţine vineri ultimele repetiţii pentru în finala Eurovision ce va avea loc sâmbătă în Baku Crystal Hall din capitala Azerbaidjanului. Trupa va urca cu numărul 14 pe impresionanta scenă Eurovision, sâmbătă seară, în finală, când va cânta în faţa a 25.000 de spectatori, toate biletele fiind sold out de mai bine de trei săptămâni.

Mandinga susţine vineri ultimele repetiţii pentru în finala Eurovision ce va avea loc sâmbătă în Baku Crystal Hall din capitala Azerbaidjanului. Trupa va urca cu numărul 14 pe impresionanta scenă Eurovision, sâmbătă seară, în finală, când va cânta în faţa a 25.000 de spectatori, toate biletele fiind sold out de mai bine de trei săptămâni.

Organizatorii se aşteaptă şi la audienţe TV record, dat fiind interesul crescut al europenilor pentru ediţia din acest an. TVR 1 a fost lider de audienţă în timpul transmisiei semifinalei Eurovision 2012, în care România s-a calificat în finala Eurovision 2012.

"Avem încredere în trupa care ne reprezintă pe scena Eurovision, sunt şase muzicieni veritabili şi suntem siguri că vor face un show care să-i impresioneze atât pe spectatori, cât şi pe telespectatorii care sunt aşteptaţi să voteze după ce vor fi cântat toate cele 26 de ţări participante în finală. Starea de spirit în trupa Mandinga este una foarte bună, toţi suntem optimişti şi ne bucură să ştim că avem sprijinul românilor de acasă, al jurnaliştilor din toate colţurile lumii şi al multor fani pe care Mandinga a reuşit să-i câştige în Europa prin atitudinea sa profesionistă şi piesa Zaleilah", a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision, citat de agenţia Mediafax.

"Suntem în cea mai bună formă. Ne pregătim acum pentru repetiţia în faţa juriului, care va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi pentru finala televizată, din 26 mai, când ne bazăm pe sprijinul vostru. Suntem convinşi că nu vom mai întâmpina nicio problemă, astfel încât să ne putem prezenta impecabil şi să facem show-ul Mandinga cu care v-am obişnuit şi pentru care am lucrat atât. Vă vom face mândri, încă o dată, că sunteţi români", a spus Elena, solista Mandinga.

Coregraful din spatele show-ului Mandinga de la Eurovison, slovenul Anže Škrube, a zburat din Los Angeles, SUA, timp de 40 de ore până la Baku, pentru a putea fi alături de trupă şi a susţine România direct din Baku Crystal Hall în finala celui mai important concurs muzical european. Alături de Mandinga se află şi compozitorul piesei, Costi Ioniţă, care a devenit un ambasador al membrilor trupei la posturile locale de televiziune, unde face un tur de forţă vineri pentru a vorbi despre Mandinga şi participarea României la Eurovision, relateayă Mediafax.

Mandinga va urca pe scenă cu numărul 14 în finala Eurovision Song Contest, care va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional sâmbătă, de la ora 22.00.

Liniile de vot vor fi deschise abia după ce toate ţările din concurs îşi vor fi terminat numerele artistice.

Românii pot vota pentru ţara lor doar dacă se află peste hotare şi urmăresc concursul la televiziunea publică din ţara în care se află - pentru a afla numerele de telefon alocate piesei trupei.

Transmisiunea finalei va fi precedată de o ediţie specială, de la 21.20, prezentată de Gianina Corondan şi Leonard Miron. În emisiunea "Drumul spre Baku" telespectatorii pot afla amănunte legate de pregătirea României pentru Eurovision şi veţi urmări în premieră şi exclusivitate imagini din culisele Eurovision.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod