Elton John: "Vedetele de reality-show ar trebui asasinate"


Cântăreţul britanic a declarat că vedetele de reality-show ar trebui asasinate, întrucât aceste producţii TV atrag doar "oameni de coşmar", al căror unic scop este acela de a deveni celebri.
Artistul britanic, în vârstă de 66 de ani, este de mulţi ani un critic vehement al acestui tip de producţii TV, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"În programele de reality-show vezi doar acei oameni de coşmar care sunt interesaţi doar de posibilitatea de a deveni celebri, iar tu, ca spectator, îţi doreşti de fapt ca ei să fie asasinaţi", a declarat Elton John pentru BBC World Radio.

Elton John, al cărui nou album de studio, "The Diving Board", al 31-lea din carieră, care conţine piese ale căror versuri vorbesc despre vedetele din industria de divertisment ce ajung celebre la vârste fragede, este de părere că mulţi tineri talentaţi sfârşesc prin a-şi piede controlul întrucât "ar face orice" pentru celebritate.

Invitat de jurnaliştii britanici să vorbească despre noul său album, artistul a declarat: "Este despre cineva care vrea să devină celebru cu orice preţ. Aceşti oameni vor să fie celebri indiferent de consecinţe şi ar face absolut orice pentru a obţine acest lucru".

Elton John consideră că actriţa Lindsay Lohan - care a fost internată de multe ori în centre de dezintoxicare specializate în tratarea dependenţei - este "o victimă a succesului".

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.
Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll, notează Mediafax.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice, implicându-se în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod