Elodia e declarată oficial moartă

Primăria Câmpulung Muscel eliberează azi certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, avocata dispărută din Braşov.

Primăria Câmpulung Muscel eliberează azi certificatul de deces al Elodiei Ghinescu, avocata dispărută din Braşov.

Documentul este eliberat la Câmpulung, întrucât acolo s-a născut Elodia, iar certificatul de deces va fi ridicat de avocata familiei Ghinescu, Crina Radu. Acesta a putut fi, în sfârşit, emis de Primărie, după ce sentinţa de declarare a morţii Elodiei, dată de Judecătoria Braşov, nu a fost atacată cu apel în termenul prevăzut de lege şi a rămas definitivă, relatează ziarul "Click!".

Odată ridicat certificatul de deces, acesta va fi anexat la dosarul de omor în care soţul avocatei, poliţistul Cristian Cioacă, e cercetat pentru uciderea Elodiei Ghinescu.

Dosarul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează "Click!".

La 29 august 2007, Elodia a fost văzută ultima dată în viaţă. Cristian Cioacă, soţul avocatei, i-a anunţat dispariţia la Poliţie abia la 5 septembrie 2007. Poliţistul a devenit suspectul principal şi se presupunea deja că Elodia este moartă.

Cercetarea penală a lui Cioacă pentru omor a început la 19 septembrie 2007, iar în octombrie 2007 au demarat căutările trupului Elodiei Ghinescu.

Operațiunile de căutare au continuat în pădurile şi în lacurile din Braşov, Argeş şi Covasna în 2008 şi în 2009, însă fără niciun rezultat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod