Ellie White, un zâmbet perfect. Vezi cum are grijă de dantură!

Cântăreața se poate lăuda cu un zâmbet perfect. Artista are o dantură impecabilă pe care o pune în valoare de fiecare dată când zâmbește. Meritul îl are nu doar factorul genetic ci și grija pe care cântăreața o poartă zilnic asupra igienei dentare.

Cântăreața se poate lăuda cu un zâmbet perfect. Artista are o dantură impecabilă pe care o pune în valoare de fiecare dată când zâmbește. Meritul îl are nu doar factorul genetic, ci și grija pe care cântăreața o poartă zilnic asupra igienei dentare.

“Mi s-a spus că am o dantură perfectă. Sunt măgulită de asemenea reacții. Am grijă zilnic să am o igienă impecabilă a danturii. Nu fumez, nu beau băuturi colorate, nu mânânc multe dulciuri. Îmi schimb periuţa de dinţi o dată pe lună şi merg periodic la stomatolog pentru detartraj”, declară Ellie White.

Artista a descoperit o serie de trucuri care ajută la îndepărtarea petelor de pe dinţi. “Oţetul de mere poate fi folosit la clătirea gurii. Acesta previne apariţia petelor şi ajută la însănătoşirea gingiilor. Câteodată amestec şi sarea cu zeama de lămâie pentru un efect asemănător”, adaugă artista.

Ellie White este de doi ani lactovegetariană. Nu trece nicio zi fără să mănânce fructe. “Merele şi morcovii curăţă eficient dinţii şi asigură un aport important de vitamine. Vă recomand încă un truc: puneţi într-un bol multe căpşuni, striviţi-le şi apoi periaţi-vă dinţii cu zeama lor. Oferă un efect de albire surprinzător. Eu am încercat şi a funcţionat!”, spune Ellie White.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod