Smiley canta la Hard Rocke Cafe

Unul dintre cei mai carismatici si apreciati artisti ai tinerei generatii de muzicieni, Smiley vine pentru prima data in concert la Hard Rock Cafe.

Unul dintre cei mai carismatici si apreciati artisti ai tinerei generatii de muzicieni, Smiley vine pentru prima data in concert la Hard Rock Cafe.

JOI, 10 MAI, ORA 21.00 – CONCERT SMILEY

Pe 10 mai, Hard Rock Cafe gazduieste un nou concert in premiera –  un show live spectaculos, cu hituri care au cucerit o tara intreaga, in interpretarea unui artist care te va cuceri si pe tine.

Smiley, unul dintre cei mai carismatici si apreciati artisti ai tinerei generatii de muzicieni vine pentru prima data in concert la Hard Rock Cafe. Playlist-ul serii va include cele mai cunoscute piese ale artistului: “Plec pe Marte”, “Designed to Love You”, “Am bani de dat”, “Preocupat cu gura ta” sau “Dream Girl”, cea mai difuzata piesa din Romania. Recent nominalizat la categoria Best Male din cadrul Balkan Music Awards, Smiley va interpreta la Hard Rock Cafe si cel mai recent single al sau, “Dead Man Walking”, o piesa despre “agonia pe care o simte cel parasit”.

Biletele la concert sunt disponibile la HRC la pretul de 60 de lei si pe www.rezervariclub.ro la pretul de 50 lei.

VINERI, 11 MAI, ORA 22.00 – CONCERT ROB KINGSLEY – TRIBUT ELVIS PRESLEY

Dacă nu aţi apucat să îl vedeţi pe scenă pe Elvis în persoană, acum aveţi şansa să trăiţi, în premieră în România, experienţa unui concert marca “the king of rock’n’roll”.

 

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer înnăscut, pasionat din copilărie de cariera şi concertele inegalabilului Elvis Presley. După ani în care a studiat prestaţiile live ale idolului sau, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui, cât şi printre ceilalţi artişti de profil. În 2007 Kingsley a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai mari competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Este cotat ca un showman desăvârşit, ce farmecă publicul la fiecare reprezentaţie, reuşind să reaprindă flacăra pasiunii pentru rock’n’roll şi să recreeze atmosfera electrizantă din concertele regelui.


Biletele la concert sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie:

- Categoria VIP – 80 lei (întâlnire & poza  cu artistul, afiş  & CD cu autograf)
- Categoria I – 60 lei - loc la mese în faţa scenei
- Categoria II – 40 lei – loc la mese în sală

SAMBATA, 12 MAI, ORA 22.30 – DALMA LIVEXPERIENCE

Serile de primavara sunt intotdeauna mai frumoase in compania prietenilor, alaturi de cocktailuri racoroase si muzica buna.

Ia-ti partenerii de distractie si vino la Hard Rock Cafe sa dansezi impreuna cu Dalma si trupa ei - Ovidiu „Cico” Cristian (tobe), prof. Florin „Führer” Balan (clape), Gyergyay „Serghey” Szaby (bass), Alex „Miaaau” Cotoi (chitara), Aaron „Alto” Eltes (saxofon), Andreea & Larissa (backing vocals) pe unele dintre cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor!

Hot Stuff - Donna Summer, This Love - Maroon 5, Hot&Cold - Katy Perry, Black Velvet - Alannah Myles, Simply the Best -Tina Turner sau I’m Outta Love - Anastacia sunt doar cateva dintre piesele cu care Dalma te asteapta la Hard Rock Cafe. Vino pregatit de spectacol si nu uita - sambata seara distractia este obligatorie!

Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod