Elena de la Mandinga: "De cinci luni mă lupt cu acneea"

Deși urmează un tratament prescris de un dermatolog, cântăreața a avut nevoie de aproape o jumătate de an pentru a scăpa de acneea care i-a afectat tenul.

"Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă", a spus artista la "Teo Show".

Elena a explicat că acum situația s-a îmbunătățit, dar va mai dura până va scăpa de acnee. "De cinci luni am această problemă. Am fost la vreo 10 medici. După emisiune, merg la medic.

O să îmi facă ceva, e un fel de peeling sub anestezie... Până acum cinci luni nu am avut nimic. M-am trezit cu coşuri pe barbă. Am fost la medic şi am aflat că am un stafilococ - de pe un prosop, de la machaij, de pe o pernă de la hotel, se poate lua de oriunde. Au rămas semne, dar le voi trata. Tehnologia a evoluat, faţa se va face. E posibil ca problemele cu tenul să le am din cauza machiajului", a spus Elena în emisiunea realizată de Teo Trandafir la Kanal D.

"Nu mă chinui atât de tare cum poate crede lumea.

Tratez problema, dar este un tratament de durată. Machiajul face ca tratamentul să dureze", a adăugat cântăreața.

Ea a povestit cum a căpătat această problemă neplăcută. "M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilutza92 pe 26 Ian 2014, 11:35
    svr clairial peel

    a incercat cineva clairial peel de la svr?

    0
    0

  • Ramona Luciana pe 9 Ian 2014, 20:44
    tratament acnee grava cu ulei de arbore de ceai

    E adevarat ca daca ai probleme cu acnee mai grave nu iti trece a doua zi, tratamentul poate sa dureze chiar jumatate de an. Eu si sora mea am avut acnee timp de 14 ani. Am scapat foarte greu, am mers la multi doctori, am facut multe tratamente si am cheltuit multi bani. Singurele creme care au functionat si ne-au scapat de cosuri si puncte negre au fost pa baza de ulei pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. Uleiul de arbore de ceai(tea tree) se poate folosi cu succes in tratarea infectiilor bacteriene, arsurilor, iritatiilor, leziunilor pielii si cu un succes miraculos impotriva acneei si a cosurilor. Dupa ce am folosit cremele de la Thursday Plantation tenul meu a inceput sa devina curat si fara cosuri. Iar sora mea dupa ce am inceput si ea sa foloseasca cremele de la Thursday Plantation a scapat de cosuri foarte rapid. Le recomand cu incredere daca aveti probleme cu tenul.

    0
    0

  • andra pe 27 Nov 2013, 10:00
    Cum am scapat de acnee

    M-am luptat cu acneea de la varsta de 13-14 ani si abia acum la 22 am reusit sa scap. Am inceput anul trecut in iarna cu infiltratii in piele cu ozon care mi a curatat din interior tenul si apoi am continuat cu un peeling pe baza de acid salicilic.( si ingrijirea corespunzatoare a tenului). Cand ma uit la pozele de anul trecut nu mi vine sa cred..:)

    2
    0

  • anca pe 19 Nov 2013, 13:17
    vreau si eu

    Lavinia te rog sa-mi spui si mie cum se numesc pastilele acelea naturiste pe care le-ai luat tu...Te rog...sufar de acnee si nu stiu ce sa mai folosesc.

    0
    1

  • veronica pe 19 Nov 2013, 10:04
    luptaacneeca

    Fetelor am avut si eu problema asta, pe frunte, doamne un cosmar nu alta, si culmea sfatul bunicii m-a ajutat enorm, am facut infuzie de ciai de Rastopasca o gasiti in farmacie si nu este scumpa de dorit chiar in frunze, plante, floricele galbene NU pachetele, poate pentru unele o sa sune foart babesc dar plantele alea infuzionate in apa clocotita timp de 10 min. le-am asternut pe toata fruntea stateam asa in jur de 15-20 minute zilnic, si cu ciaiul ramas ma tamponam pentu a evita raspindirea, undeva in 2 saptamini mi s-a curata locul ca prin minune chiar si de cicatrucii am scapat si de pete negre de la atita stoarcere ce le faceam. Succes si sanatate.

    3
    0

  • lysa pe 19 Nov 2013, 09:47
    tot asa

    Si eu am patit exact aceeasi chestie, n-am avut niciodata nimic si intr-o buna zi m-am trezit cu niste cosuri ingrozitoare pe fata, pe sub piele, care nici nu merg stoarse si mai si dor ca naiba...am fost la dnul doctor Giurcaneanu si am descoperit dupa o analiza in care mi-au luat o mostra de tesut de pe fata ca am un stafilococ citric hemolitiv (care se putea lua naiba stie de unde)...de 2 ani ma tot tratez cu antibiotic...imi trece, ma opresc din tratament, iar imi revine...dar sunt in curs de vindecare...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod