Ecaterina Andronescu, rănită într-un accident auto - FOTO

Ministrul Educaţiei conducea maşina sa, o Dacia Logan cu numere de Senat, pe ştrada Ştirbei Vodă din Bucureşti, în momentul în care a avut loc accidentul. Ecaterina Andronescu a fost rănită uşor.

Maşina Ecaterinei Andronescu a fost lovită de un taxi. Martorii spun că vinovat de accident este taximetristul, care a trecut pe culoarea roşie a semaforului. În autoturismul condus de Andronescu nu se aflau alte persoane, informează Realitatea TV.

Potrivit agenţiei Mediafax, accidentul s-a produs în intersecţia străzilor Ştirbei Vodă - Luterană, în jurul orei 15.50.

În urma accidentului, taxiul s-a răsturnat, iar Andronescu a fost rănită la o mână.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri atât ministrului, cât şi taximetristului.

Poliţiştii de la Rutieră au ajuns, de asemenea, la faţa locului, pentru a investiga accidentul. În zonă a ajuns şi o maşină de pompieri, informează Mediafax.

"Sunt bine, nu am mers la spital, sunt la minister acum. Am doar arsuri la trei degete de la o mână, ca urmare a deschiderii airbag-ului.

M-am şi speriat puţin", a spus ministrul.

Andronescu a povestit că accidentul s-a produs după ce a intrat în intersecţia Luterană - Ştirbei Vodă, mergând spre sediul Ministerului Educaţiei, iar vinovat ar fi taximetristul.

"Eu am intrat în intersecţie pe verde. Taxiul venea din stânga, pe Ştirbei Vodă spre Ateneu, şi a trecut pe roşu, crezând probabil că se poate proteja, ca să spun aşa, în urma unui autobuz care, în intersecţie, a virat dreapta, pe verde intermitent", a explicat ministrul.

Foto: Mediafax

1 din 7

1 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod