Drew Barrymore va produce un show gastronomic

24 Aprilie 2013
Artista, care şi-a perfecţionat talentele culinare după ce s-a căsătorit cu Will Kopelman şi după ce a născut-o pe fiica lor, Olive, în 2012, spune că a devenit obsedată de concursurile culinare transmise la televizor, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Ea spune că a urmărit - în direct sau înregistrate - "toate reality show-urile culinare" atunci când se afla acasă, însărcinată, iar acum a decis să treacă în spatele camerelor de filmat pentru a produce un show culinar propriu, intitulat "Knife Fight", pentru postul de televiziune american Esquire Network, afirmă revista Marie Claire.

Actriţa recunoaşte că a devenit fascinată de gastronomia italiană şi că intenţionează să călătorească într-o bună zi în Italia pentru a învăţa de la maeştri bucătari locali secretele unor mese de familie sănătoase şi gustoase.

"Vreau să locuiesc în Italia pe perioada unei veri şi să merg la o şcoală de gastronomie de acolo", a declarat artista.

Data la care va fi lansată emisiunea "Knife Fight" va fi anunţată în curând.

Drew Barrymore este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni.

Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor.
Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie, notează Mediafax.

După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai".

A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod