Drake şi Chris Brown, ofertă pentru o bătaie în ringul de box

Rapperii Drake şi Chris Brown, care s-au bătut într-un club din New York în urmă cu două săptămâni, au primit o ofertă de 1 milion de dolari fiecare, din partea unui miliardar din media americană, pentru a-şi continua disputa într-un ring de box.
Rapperii Drake şi Chris Brown, care s-au bătut într-un club din New York în urmă cu două săptămâni, au primit o ofertă de 1 milion de dolari fiecare, din partea unui miliardar din media americană, pentru a-şi continua disputa într-un ring de box.

Cei doi rapperi şi mai mulţi prieteni din anturajele lor au fost implicaţi într-o bătaie generală într-un club newyorkez la jumătatea lunii iunie, în urma căreia mai multe persoane au fost rănite.
Damon Feldman, promotorul emisiunii "Celebrity Boxing" difuzată de postul de televiziune Fox, a dezvăluit că miliardarul Alki David le-a oferit celor doi muzicieni câte un milion de dolari dacă vor accepta să urce în ring şi să se bată într-un meci de box cu public, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.
Alki David a spus că, dacă acest meci de box va fi organizat, va oferi un alt milion de dolari în scopuri caritabile.

Chris Brown, fostul iubit al cântăreţei Rihanna, a fost bătut într-un club din New York de rapperul Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei.

La câteva ore după altercaţie, Chris Brown a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu o tăietură în zona bărbiei.
Rapperul a şters după câteva ore acea fotografie, ca şi comentariile care o însoţeau.

Disputele dintre cei doi rapperi sunt de notorietate, fiind alimentate de speculaţiile apărute în ultimele luni despre relaţia pe care Drake ar avea-o cu Rihanna, fosta iubită a lui Chris Brown, relatează Mediafax.

Cei doi muzicieni s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni în clubul newyorkez VIP, iar Chris Brown a trimis o sticlă de şampanie, pe post de "ofertă de pace", la masa la care se afla Drake.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, sticla i-a fost returnată cu un bilet în care Drake a scris: "Mă culc cu iubirea vieţii tale. Împacă-te cu ideea asta!".

Acel mesaj l-a înfuriat pe Brown, care s-a îndreptat spre masa lui Drake, dar rivalul său i-a aplicat rapid o lovitură de pumn.

Înainte ca Brown să se dezmeticească, un bărbat din anturajul lui Drake l-a lovit apoi în faţă cu o sticlă.

În acea altercaţie a fost implicat şi jucătorul de baschet Tony Parker, fostul soţ al actriţei Eva Longoria.
Tony Parker a suferit o desprindere de retină în timpul acelei bătăi generale şi se află în aceste zile în convalescenţă, la Paris, unde a fost operat de medicii francezi.
Speranţele lui Parker, vedeta echipei de baschet San Antonio Spurs, de a juca în echipa Franţei la Jocurile Olimpice de la Londra au fost serios diminuate, iar sportivul a dat în judecată clubul VIP, susţinând că patronii acestuia nu ar fi trebuit niciodată să permită accesul în club, simultan, al celor doi iubiţi ai Rihannei.
Parker afirmă că agenţii de securitate ai clubului au dat dovadă de neglijenţă şi solicită totodată daune de 20 de milioane de dolari din partea clubului newyorkez, relatează Mediafax.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărţit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat gala premiilor Grammy - agresiune pentru care a fost condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii şi la impunerea unui regim de libertate condiţionată timp de cinci ani.
Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Drake este un actor şi cântăreţ canadiano-american în vârstă de 25 de ani, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne. Autor a două albume de studio bine primite de criticii muzicali şi de public - "Thank Me Later" (2009) şi "Take Care" (2011) - şi a multor colaborări cu alţi muzicieni de succes, precum Lil Wayne, Alicia Keys, Rihanna şi Nicki Minaj, Drake este singurul muzician, în afară de 50 Cent, ale cărui piese au ocupat, simultan, primele trei poziţii în topul Billboard Rap Songs.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod