Dosar Eva: 7 războaie fără sfârșit din showbiz-ul românesc. Cu cine ții?

20 Mai 2012

Bărbații se ocupă cu războaiele adevărate, cu gloanțe sau cu mingea de fotbal. Femeile le au pe ale lor: războaiele mondene nu sunt deloc sângeroase, dar fac deliciul presei și mențin în atenția publicului industria spectacolului.

Fie că sunt profesioniste ale scandalului și știu câtă sare și cât piper să pună pentru a "condimenta" mai bine rețeta succesului, fie că s-au trezit târâte în conflicte din care nu doresc să iasă cu coada între picioare, câteva personaje celebre din România nu îngroapă securea războiului și continuă să poarte o luptă surdă prin tabloide și pe televiziunile înfometate de rating. Sunt războaie pătimașe, care reizbucnesc din te miri ce și care fac și victime colaterale, dar și certuri mai aprinse care îndepărtează pentru mult timp importante figuri publice. Judecă și vezi cine are dreptate!


 

 

1 din 8

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, obligate să fie prietene

Mai degrabă va fi pace între Palestina și Israel decât între cele două dive. Mihaela și Andreea intraseră într-un soi de pact de neagresiune în octombrie 2005, după ani de atacuri în presă. Ele au participat la campania umanitară "Vedete pentru sinistraţi", iar Mihaela a venit în emisiunea Andreei, "Surprize, surprize". Liniștea n-a durat însă mai mult de un an, iar vedetele au început din nou să se "păruiască", din tot felul de motive - de la o campanie umanitară, până la adopțiile de la distanță și hainele pentru copii.

În toamna anului trecut, conflictul mocnit a atins un punct maxim de tensiune, când incidentul în care Andreea Marin a fost agresată de "reporteriţa" Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România. "Te rog frumos să nu facem comparaţie, că nu mă onorează această comparaţie", i-a spus "Zâna" moderatorului Robert Turcescu.

"Nu doresc să intru în acest joc penibil al Andreei, nu doresc să-i comentez nici minciunile, nici isteriile din ultima vreme. Mă dezamăgeşte încă o dată, deci, nimic nou. Îi doresc spor în această activitate «umanitară » şi «onorantă» - nu e nimic mai frumos şi mai nobil decât să înjuri colegi de breaslă sau, pur şi simplu, oameni care nu au făcut rău nimănui. E minunat să fii celebră şi rea, e un exemplu bun pentru «Şcoala mamelor»", a replicat Mihaela la Antena 1. "Niciodată nu am avut o vehemenţă asupra unei persoane fără argumente. A spune că nu vrei să fii comparat cu o anumită persoană, este o jignire a persoanei respective fără să ai argumente", a mai spus Mihaela, subliniind că nu are de ce să îi fie ruşine de viaţa ei. "Sper să ajungem la un moment de graţie, să ne cerem scuze", a mai spus Mihaela. "E păcat şi nefiresc să te deranjeze concurenţa. Am stat şi m-am gândit ce o deranjează la mine şi am realizat că poate e vorba de o concurenţa, nu probleme de alt gen. E adevărat că multe femei îşi scot ghearele când e vorba de un bărbat. Acolo a fost vorba de nişte neplăceri. Nu se face asta, nu pentru că nu se cade. Nu se face profesional, decât dacă ai un motiv real", a adăugat ea.

După ce s-a aflat că divele vor fi colege la Realitatea TV, Mihaela n-a ratat ocazia să iasă la rampă și să mai tragă o săgeată otrăvită spre rivala ei. "Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!", a spus Rădulescu într-un interviu pentru Pro TV Magazin.

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ea pe 18 Iun 2012, 16:46
  ::::::::::::

  Si despre asta,la fel ca despre AdreeaM

  1
  0

 • ea pe 18 Iun 2012, 16:44
  ::::::::::::

  Eu zic ca trebuia sa moara atunci cand se putea(dar nici acum nu-i prea tarziu).Ce scoala a mamelor??Sa-si creasca copilul si sa isi vada de treaba acasa.Nu am mai auzit pana acum decat la ea asa ceva.De cand e lumea,mamele isi cresc singure copii si nu au nevoie de sfaturi tampite de la cineva ca ea.Stiti?Acum are emisiune la Realitatea...Cum ar crede ea,in gandul ei,"colectioneaza" oameni cu povesti si idei "valoroase".Si cum?Acesti oameni sunt promovati si ei cat se poate numai ca ea sa mai stranga niste bani.Face numai lucruri fara rost.Ce-a facut ea?Si cum se poate ca o femeie cu sot,bani,si tot ce-ar avea nevoie sa pateasca ce-a patit ea?Din cauza ca e diabolica!Si are ce are cu Mihaela Radulescu,pentru ca este o doamna,exact asa cum trebuie!Si acum,dupa cum spunea Mihaela,ca daca va mai spune lucruri urarte despre ea,va trebui sa plateasca niste amenzi mari,va pierde din banii pe care ii ia de pe urma bietilor oameni de pe urma carora profita.Si nu cred ca i-ar conveni. Vrem sa scapam odata de Andreea Marin,si vrem ca toti oamenii sa isi dea seama cine este.

  6
  0

 • nati pe 20 Mai 2012, 15:57
  marin vs radulescu

  Ce as vrea eu sa stiu este : unde sunt declaratiile Andreei Marin? citesc aici doar declaratiile Raduleascai si sincer e de tot rasul cum isi scorneste scandaluri singura mama din Romania si de la Monaco. apropo a observat cineva ca Raduleasca a inceput sa fie mamasi sa vb despre copilul ei dupa ce a divortat. Ma intreb oare pana atunci nu stia ca are un copil??/

  10
  9

 • mira86 pe 20 Mai 2012, 11:26
  Penibila Biencuta

  Dragusanu asta intrece orice limita. Plasticata !

  16
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod