Dosar Eva: 7 războaie fără sfârșit din showbiz-ul românesc. Cu cine ții?

2 din 8

Irinel și Moni se războiesc pentru Irinuca

După divorțul pronunțat anul trecut, cei doi au pornit un război pe toate planurile. Miza: custodia fiicei lor, Irinuca, dar și lupta pentru imagine. Dacă așa ceva se mai poate numi imagine...

Irinel și Moni au ajuns adversari la tribunal după ce ea a introdus acțiunea de divorț, în februarie 2011, la nici cinci ani de la "nunta secolului". În presă apăruseră mai multe zvonuri despre neînțelegerile dintre ei, pe fondul unor episoade de infidelitate a ambilor soți Columbeanu. Moni a plecat în America și a continuat războiul de gherilă împotriva lui Irinel, iar după ce și-a găsit un nou iubit (a se citi finanțator), ilustrul Mr. Pink, și-a întețit tirul mediatic pentru a-și atinge scopul. Irinel a susținut că Monica își bătea fiica și că a părăsit-o , iar Moni s-a plâns că a fost agresată când a vrut să-și vada fata și că totul e o înscenare pentru a fi ținută departe de copil.

După ce Moni a afirmat că regretă că l-a cunoscut, fiindcă a făcut-o  să piardă contactul cu realitatea, omul de afaceri a replicat: "Am înțeles că a spus că nu a fost întreținută. Păi aici are dreptate, nu a fost întreținută, ci foarte întreținută. Eu cred că a plecat  din căsnicia noastră cu foarte multe cunoștințe și tehnici care să o ajute să-și îmbunătățească nivelul de viață", a spus Irinel în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV. "Iubirea este un lucru fictiv... uneori. Cam atât am învățat din căsnicia mea cu Irinel", a declarat recent fosta "scorpie" de la Izvorani, care a anunțat că nu mai pleacă din țară fără Irinuca.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ea pe 18 Iun 2012, 16:46
    ::::::::::::

    Si despre asta,la fel ca despre AdreeaM

    1
    0

  • ea pe 18 Iun 2012, 16:44
    ::::::::::::

    Eu zic ca trebuia sa moara atunci cand se putea(dar nici acum nu-i prea tarziu).Ce scoala a mamelor??Sa-si creasca copilul si sa isi vada de treaba acasa.Nu am mai auzit pana acum decat la ea asa ceva.De cand e lumea,mamele isi cresc singure copii si nu au nevoie de sfaturi tampite de la cineva ca ea.Stiti?Acum are emisiune la Realitatea...Cum ar crede ea,in gandul ei,"colectioneaza" oameni cu povesti si idei "valoroase".Si cum?Acesti oameni sunt promovati si ei cat se poate numai ca ea sa mai stranga niste bani.Face numai lucruri fara rost.Ce-a facut ea?Si cum se poate ca o femeie cu sot,bani,si tot ce-ar avea nevoie sa pateasca ce-a patit ea?Din cauza ca e diabolica!Si are ce are cu Mihaela Radulescu,pentru ca este o doamna,exact asa cum trebuie!Si acum,dupa cum spunea Mihaela,ca daca va mai spune lucruri urarte despre ea,va trebui sa plateasca niste amenzi mari,va pierde din banii pe care ii ia de pe urma bietilor oameni de pe urma carora profita.Si nu cred ca i-ar conveni. Vrem sa scapam odata de Andreea Marin,si vrem ca toti oamenii sa isi dea seama cine este.

    6
    0

  • nati pe 20 Mai 2012, 15:57
    marin vs radulescu

    Ce as vrea eu sa stiu este : unde sunt declaratiile Andreei Marin? citesc aici doar declaratiile Raduleascai si sincer e de tot rasul cum isi scorneste scandaluri singura mama din Romania si de la Monaco. apropo a observat cineva ca Raduleasca a inceput sa fie mamasi sa vb despre copilul ei dupa ce a divortat. Ma intreb oare pana atunci nu stia ca are un copil??/

    10
    9

  • mira86 pe 20 Mai 2012, 11:26
    Penibila Biencuta

    Dragusanu asta intrece orice limita. Plasticata !

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod