Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

4 din 8

Marius Ancuța a iertat-o pe Raluca Moianu după un episod de infidelitate

Nimeni nu se aştepta ca tocmai prezentatoarea emisiunii "Iartă-mă" să calce strâmb. La sfârșitul lunii septembrie, revista Ciao! a publicat câteva fotografii în care vedeta era surprinsă în compania unui cameraman cu care se săruta pătimaş într-o pădure.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a riscat un mariaj fericit de 14 ani, de pe urma căreia are un copil, pentru o aventură cu cameraman mai mic cu 10 ani decât ea. Nimeni nu se aștepta însă ca soțul Ralucăi, comentatorul sportiv Marius Ancuța, de profesie medic stomatolog, să nu fie șocat de acele imagini. "Nu e ceva nou pentru mine. Pentru public, da! Am discutat cu Raluca despre aceste fotografii, ne-am certat acasă. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi", a declarat Marius pentru Libertatea. Se pare că, cei doi au o relaţie nonconformmistă şi nu este exclusă varianta unei răzbunări a Ralucăi pentru infidelităţile soţului, sau dorinţa ei de egalitate. "Poţi să mai greşeşti în 14 ani de căsnicie. De ce nu mă urmăresc şi pe mine ziariştii, căci ar avea ce scrie, nu glumă!", a declarat el.

Marius a iertat-o pe Raluca Moianu de dragul familiei şi al stabilităţii mariajului lor. Prieteni apropiaţi ai cuplului au declarat că soţul Ralucăi i-a liniştit, spunându-le că totul este în regulă între ei acum. "Între noi, situaţia este rezolvată! Am trecut peste asta, momentan am o familie", a declarat Ancuța, citat de cancan.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod