Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

3 din 8

Laurențiu Reghecampf, atacat de fosta nevastă

La cinci ani de la divorţ, Mariana Pfeiffer îl acuză pe Laurenţiu Reghecampf că nu a plătit pensia alimentară a copilului. Ea susțiine că Anamaria Prodan i-a furat bărbatul, iar Luca este băiatul ei.

"Nu m-am gândit vreodată că ne vom despărţi. Situaţia mea după divorţ nu a fost tocmai bună şi de aceea am decis să vorbesc", a spus Mariana la Cancan TV. Ea e deranjată de faptul că Anamaria spune că se iubeşte cu antrenorul Stelei de aproximativ 14 ani. În replică, antrenorul Stelei a ameninţat-o pe fosta soţie că-i va lua copilul dacă nu poate să aibă grijă de el. "Mi se pare o chestie absurdă, îmi jigneşte familia. Această femeie este măritată de doi ani de zile, are o familie, am crezut că este fericită, nu înţeleg ce doreşte. Dacă nu poate avea grijă de fiul nostru o să îl iau eu. Dacă are vreo problemă cu pensia alimentară, trebuie să se adreseze unui avocat, nu să vină în emisiuni TV", a declarat Reghecampf.

Mariana nu s-a potolit, însă. Joi seară, ea l-a acuzat, la Acasă TV, că bătut-o când erau căsătoriți. Mai mult, femeia în vârstă de 50 de ani a povestit că fiul lor, Luca (11 ani), a asistat la o astfel de scenă, chiar el fiind cel care a scăpat-o din mâinile lui Reghe. "Luca l-a găsit pe Laurenţiu în baie cu mine în timp ce mă bătea. Atunci fiul meu a luat papucul şi a început să ţipe: «Tati, opreşte-te!». A venit poliţia şi am fost la medic, am raportul medico-legal", a spus fosta soţie a lui Reghecampf.
La scenă ar fi asistat şi un prieten al fostului fotbalist, Mihai Florea, care a intervenit în direct, dar acesta nu a susţinut povestea ei.

"Este un om extrem de nefericit. Nu are o viaţă, nu reuşeşte să emane bunătate şi vede că eu, soţul meu şi copiii noştri ne iubim înfiorător de tare. Te uiţi la ea şi vezi o femeie de 50 de ani care nu mai are nimic şi care îşi răneşte copilul. Te uiţi la ea şi vezi disperare, nefericire", a spus Anamaria Prodan la "Happy Hour".
Totodată, actuala soţie a lui Reghecampf a dezvăluit că după ce antrenorul Stelei i-a comunicat că vrea să pună capăt mariajului, Mariana a ameninţat chiar că îşi va omorî fiul: "Noi am trăit nişte traume cu această doamnă. Am trăit de-astea cu «mă omor», «ucid copilul»... Am trăit un adevărat circ".

Laurenţiu și Mariana s-au cunoscut pe vremea când el avea doar 19 ani, iar ea 29. Cei doi au fost căsătoriți timp de 13 ani, între 1994 şi 2007, şi au avut doi copii, Ana-Lisa, decedată la vârsta de un an şi patru luni din cauza unei malformaţii la inimă, şi Luca (11 ani). Ei au divorţat în mai 2008, iar după o lună Reghecampf s-a căsătorit cu Anamaria Prodan la Las Vegas.
Mariana Pfeiffer acuză acum mariajul celor doi: "S-au căsătorit la mai puţin de o lună de la divorţ, încă puteam face recurs. Nu ştiu dacă era vorba despre bigamie".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod