Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

Sunt celebri, au o situație financiară bună, dar asta nu le-a adus decât bătăi de cap din cauza femeilor, actualele partenere de viață sau foste soții ori iubite. Unii dintre ei tratează problemele cu indiferență, alții încearcă să riposteze. Veți fi de acord, însă, că toți au ceva în comun: într-o anumită măsură, situațiile neplăcute prin care trec li se datorează și lor.

 

1 din 8

Ilie Năstase, înjurat și umilit de Briggite Sfăt

La sfârșitul lunii trecute, Gazeta Sporturilor a publicat un articol în care mai mulți oameni care vin zilnic la baza sportivă Voința au povestit că Ilie Năstase este înjurat și chiar agresat de logodnica sa.

"Tot ce se întâmplă aici, în bază, reprezintă deciziile Brigittei Sfăt. Năstase nu are nici un cuvânt de spus în faţa ei!", a declarat pentru Gazeta Sporturilor Vlad Mocanu, antrenorul uneia din cele două grupe de copii ale secţiei de fotbal. Spusele sale sunt completate de părintele unui sportiv: "Vin la toate antrenamentele fiului meu şi, fără să vreau, o văd şi o aud pe această Brigitte Sfăt. O aud pentru că atunci când vorbeşte, ea de fapt urlă. Îmi este dificil să redau cuvintele pe care i le adresează lui Ilie. Vorbeşte cu el mai rău ca la uşa cortului. Îl înjură, pur şi simplu, şi îl mai face şi cârpă", a mărturisit Viorel Popescu.

Aceleaşi lucruri le-a spus şi un alt tătic, Florentin Nedelcu. "Nu-mi vine să cred că e real când o văd pe Brigitte Sfăt cum urlă la Ilie Năstase! La Ilie Năstase!!! Şi cât de urât îi vorbeşte! Nici un om nu trebuie să accepte o asemenea situaţie", a povestit Nedelcu.
Despre comportamentul lui Brigitte Sfăt a vorbit şi Florin Pelmuş, preşedintele Şcolii de Fotbal Florin Halagian, unitate care nu a putut fi evacuată de Ilie Năstase din bază datorită contractului de asociere semnat cu clubul Voinţa şi care expiră abia în 2018: "Este o scandalagioaică penală. Din cauză că nu plecăm din bază, Sfăt a ordonat să ne taie utilităţile, apa şi curentul. Ultima dată când am vorbit mi-a spus să încerc să o abordez altfel! Nu ştiu ce a vrut să spună! Să o abordez intim?!", a adăugat el. "Cu Ilie sigur am găsi o cale de mijloc. Cu ea, imposibil! Dar situaţia e depăşită, deoarece Năstase nu are nici un cuvînt de spus aici. Şi îl mai şi umileşte de faţă cu toată lumea. Eu am auzit-o cum l-a înjurat. «Du-te-n mă-ta şi în morţii mă-tii, prostule!» Aşa i-a spus", a afirmat Florin Pelmuş.

Ilie Năstase a dezmințit însă informațiile potrivit cărora ar avea o viaţă de coşmar alături de iubita lui. El susţine că are nişte neînţelegeri cu anumite persoane de la clubul Voinţa şi că din acest motiv e atacat. "Persoanele care fac aceste declaraţii vor să mă denigreze. Uitaţi-vă la Becali, ce i-a făcut finului meu Dragoş Săvulescu. L-a făcut homosexual şi acum Dragoş trebuie să demonstreze că nu e. Dovada trebuie să o aducă cel care aruncă cu noroi. Aşa este şi în cazul meu. Astea nu sunt dovezi. Nu e adevărat. Credeţi că eu mă duc la clubul "Voinţa" să mă bat cu Brigitte pe acolo? Ea a fost ameninţată. Este foarte dezamăgită. Eu accept, pentru că sunt bărbat, dar ea nu. Eu îmi văd de treaba mea", a spus Ilie Năstase pentru emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D.
7 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod