Direcția 5, omagiu pentru Whitney Houston în Club Tribute

Seara de Valentine’s Day se anunță una încărcată pentru membrii trupei Direcția 5. După concertul de la Sala Palatului, ei vor avea un recital și în Club Tribute.

Seara de Valentine’s Day se anunță una încărcată pentru membrii trupei Direcția 5. După concertul de la Sala Palatului, ei vor vea un recital și în Club Tribute.

Cristi Enache și colegii lui pregătesc momente surprize și pentru recitalul din Club Tribute, programat să înceapă la miezul nopții.

Fanii au însă cerințe speciale de la Direcția 5, aceștia cerând ca trupa rock să-i aducă un tribut lui Whitney Houston. Pe conturile de Facebook care anunță evenimentul din Tribute sunt foarte mulți cei care și-au manifestat dorința ca Direcția 5 să cânte piesa “I Will Always Love You”.

Cea mai cunoscută piesă a lui Whitney Houston a devenit un imn al sărbătorii de Valentine’s Day în întreaga lume, iar membrii trupei Direcția 5 au anunțat că nu vor rămâne indiferenți la cerințele fanilor.

Accesul în Club Tribute în seara de Valentine’s Day este permis începând cu ora 22:30, iar prețul unui bilet este de 40 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod