Petrece Ziua Indragostitilor la Hard Rock Cafe!

Fiindca horoscopul lunii februarie anunta dragoste si romantism, Hard Rock Cafe te invita sa petreci o seara sub zodia iubirii.

Fiindca horoscopul lunii februarie anunta dragoste si romantism, Hard Rock Cafe te invita sa petreci o seara sub zodia iubirii.

MARTI, 14 FEBRUARIE, ORA 21.00 – VALENTINE’S DAY - CONCERT MARFAR

Fa-ti bagajul pentru distractie si urca in trenul indragostitilor pentru o calatorie prin lumea muzicii bune, alaturi de trupa Marfar! Ia-ti sufletul pereche cu tine si savurati impreuna o seara romantica, pe acordurile unora dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor.
Pretul unui bilet la concert este 25 lei.


DUMINICA, 19 FEBRUARIE, ORA 20.30 – CONCERT IRON BUTTERFLY

Duminica, 19 februarie, de la ora 20:30, legendara formaţie americană Iron Butterfly va concerta la Hard Rock Cafe.

Concertul face parte din turneul european al trupei, care mai cuprinde state precum Marea Britanie, Germania, Italia, Polonia şi Cehia. In deschidere va canta trupa Raygun Rebels (Germania/SUA).

Sfarsitul anilor '60 si anii '70 erau caracteristici, pentru Los Angeles, din punct de vedere muzical, sunetelor grele, ce reflectau atitudinea revolutionara a generatiei. Atunci avea sa apara un nou grup ale carui sunete nu se rezumau doar la atitudinea „heavy” a tinerilor - Iron Butterfly.

După un prim album, „Heavy”, urmat de o serie de concerte alături de Doors, Jefferson Airplane, Who, Cream etc., trupa înregistrează, în 1968, albumul „In-A-Gadda-Da-Vida”.

Hitul cu acelaşi nume, de peste 17 minute, ocupă toată faţa a doua a albumului. Vinilul a depăşit orice record în muzica îregistrată până la acea vreme, cu vânzări de peste 8 milioane de albume în primul an, primind primul Album de Platină din istorie şi ulterior The Multi-Platinum Award.

In-A-Gadda-Da-Vida a ramas in topuri timp de 140 de saptamani, din care 81 in Top 10. Au urmat apoi si alte albume prezente in varful clasamentelor muzicale perioade indelungate, cum ar fi Ball, Live, Evolution, etc.

La Bucureşti, Iron Butterfly vine cu doi dintre fondatorii formaţiei: toboşarul Ron Bushy şi Lee Dorman- bass, voce, împreună cu experimentaţii Charlie Marinkovich – chitară, voce şi Martin Gerschwitz – keyboards, vioară, solist vocal, backing vocals.

Raygun Rebels (Germania/SUA) s-a infiintat in anul 2007.

Misiunea era clara: „Rock’n’Roll … simple, loud and in your face”. Dupa o serie de concerte in Germania, unde au reusit sa atraga un numar serios de fani, trupa si-a propus sa cucereasca America. 2010 a fost un an plin de realizari - au avut peste 30 de concerte in SUA, au semnat cu Death-Tone Heavy Productions Germania si, nu in ultimul rand, au terminat primul lor album, "Bring Me Home”. 2011 a venit cu noi turnee in Germania, Spania si Slovacia.

Biletele  pot  fi achizitionate online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, din reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si de la Hard Rock Cafe.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
Categoria VIP – 300 Ron (intalnire cu trupa, fotografii, autografe)
Categoria I – 130 Ron (loc la mese)
Categoria II – 90 Ron  (in picioare)
 
Dupa achizitionarea biletelor din categoria I si VIP, va rugam sa sunati la 021 206 6261 pentru a va rezerva locuri la mese.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod