Dezvăluirile Pamelei Anderson, cercetate de poliţie

Poliţia din Canada a deschis o anchetă în urma dezvăluirilor şocante făcute de Pamela Anderson pe 16 mai, la un eveniment din timpul Festivalului de la Cannes, potrivit cărora ar fi fost agresată sexual la 6 ani, violată la 12 ani şi violată în grup în adolescenţă.
Vedeta canadiană a făcut aceste declaraţii în faţa a peste 200 de invitaţi, cu prilejul lansării Fundaţiei caritabile Pamela Anderson, un eveniment organizat în timpul celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de film de la Cannes (14-25 mai), informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În timpul discursului său oficial, Pamela Anderson a afirmat că, la vârsta de şase ani, a fost agresată sexual de o bonă. Dezvăluirile şocante au continuat, actriţa afirmând că, la 12 ani, a fost violată de fratele mai mare al unei prietene, iar, după câţiva ani, a fost violată de un coleg de şcoală, alături de şase prieteni ai acestuia.

În urma acestor declaraţii, departamentul de poliţie din Ladysmith, oraşul natal al Pamelei Anderson, din British Columbia, a confirmat că a început o anchetă şi că a solicitat o întâlnire cu vedeta.

"Am luat la cunoştinţă declaraţiile recente făcute de doamna Anderson la un eveniment în Cannes, Franţa.
Având în vedere natura afirmaţiilor, un anchetator din cadrul Poliţiei Regale Canadiene Călare din Ladysmith o va contacta pe doamna Anderson pentru a discuta aceste chestiuni direct cu ea",
a spus Darren Lagan, purtătorul de cuvânt al forţelor de poliţie locale, pentru postul CBC News din Canada.

Totodată, mama actriţei, Carol Anderson, a spus că nu a ştiut nimic despre aceste experienţe traumatizante ale fiicei ei.

"Toată povestea este un şoc pentru mine. Este un lucru teribil, îngrozitor care i s-a întâmplat Pamelei, iar, dacă a trecut prin toate acestea de una singură, este înfiorător"
, a declarat mama actriţei pentru publicaţia The Daily Mail.

Vedeta canadiană este de mulţi ani o susţinătoare activă a unor organizaţii pentru drepturile animalelor, precum PETA, şi a unor fundaţii de caritate, precum MAC Cosmetics' AIDS Fund.

Potrivit site-ului său oficial, Fundaţia Pamela Anderson "sprijină organizaţiile şi persoanele private aflate în prima linie a luptei pentru protejarea mediului înconjurător, a drepturilor animalelor şi a drepturilor omului".

Actriţa canadiană Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului de televiziune "Salvamarii/ Baywatch", a concurat, anul trecut, la celebrul maraton de la New York pentru a îl ajuta pe actorul Sean Penn, un bun prieten al ei, să strângă 500.000 de dolari pentru o organizaţie de caritate.

Pamela Anderson, în vârstă de 46 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Salvamarii/ Baywatch" şi "V.I.P.".
Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod