Apivita perzintă noua gama de creme pentru ten, Aqua Vita

APIVITA prezintă noua gamă AQUA VITA, îmbunătățită, pentru a oferi viaţă tenului tău! După cum bine ştim, rolul apei pentru piele este catalitic. Aceasta menţine sănătatea celulelor, asigură funcţionarea pielii şi creşte fermitatea, oferind astfel protecţie împotriva îmbătrânirii premature. Dacă luăm în calcul faptul că deshidratarea este responsabilă în cea mai mare parte de îmbătrânirea prematură, este uşor de înţeles de ce este important să ne protejăm tenul împotriva deshidratării 24 de ore pe zi.

Pentru a oferi pielii protecţia necesară, este nevoie de o hidratare intensivă sporită cu factori antioxidanţi.
În acest sens, APIVITA a conceput noua AQUA VITA, o propunere completă de hidratare intensivă, revitalizare şi protecţie împotriva îmbătrânirii premature, cu un procent de 98% ingrediente naturale.

Noua AQUA VITA
Ajuta la hidratarea pielii și ajută la menținerea acesteia mai mult timp, în ciuda deshidratării zilnice.
Reface şi menţine aspectul tânăr, precum şi frumuseţea pielii.
Protejează împotriva îmbătrânirii şi poluării mediului.

Hidratare intensivă datorită fito-endorfinelor din vitex conţinute în ciclodextrină şi lipozomi, în nano-emulsia vitaminelor C şi E.

Revitalizare datorită uleiului esenţial de muşcată 100% organic.
Protecţie împotriva îmbătrânirii premature, datorită extractului de propolis patentat şi premiat.  

Natural, datorită compoziţiei care ajunge până la 98% ingrediente naturale. De asemenea, nu conţine CONSERVANŢI, SILICON, FTALAŢII, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL.  Ambalajul este prietenos cu mediul fiind reciclabil şi din hârtie biodegradabilă, certificat FSC, provenind din păduri care sunt administrate într-un mod sustenabil.
În plus, acesta nu a fost supus clorinării (proces de înălbire care daunează mediului).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod