Delia a primit un "compliment" neașteptat: Cineva a crezut că e gravidă

Cântăreața a povestit, într-un interviu la Kiss FM, că a avut parte de o întâmplare neașteptată, când o persoană a abordat-o şi a întrebat-o în ce lună este însărcinată.
Delia le-a dezvăluit fanilor care sunt preferințele ei culinare şi că ar fi fost mult mai împăcată dacă i s-ar fi spus direct că s-a îngrăşat.

„Ieri mi-a zis cineva că sunt gravidă. Dar mergea la sigur și-mi spunea: 'Dar cum te simți? Dar în ce lună ești, că nu prea se vede?' Frate, nu știi cum să spui că m-am îngrășat? Nu am nimic”, le-a povestit Delia ascultătorilor Kiss FM.

„Bănuiesc că ești atentă la ce mănânci”, și-a dat cu părerea Andrei. „Oarecum...
Și sunt în episoade, adică am momente în care zic: 'Gata, de mâine mănânc sănătos' și mâinele nu mai vine și îl tot amân. Îmi place uneori gyrosul. E un gyros bun cu legume. Îmi place cartoful mai mult decât orice. Cartofi, paste și mâncăruri românești. Nu poți renunța în viața asta la cartof. Cartoful nu-l mănânci de foame. Când eram eu mică se făcea mâncare de cartofi, dar nu se mai face”
, a declarat invitata.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod