Richard Gere este din nou singur: Relația cu Padma Lakshmi s-a sfârșit

Starul american și fosta soție a scriitorului Salman Rushdie s-au despărțit după șase luni, din cauza programului lor foarte încărcat.

După numai o jumătate de an, aventura dintre Richard Gere și frumoasa Padma Lakshmi a ajuns la final. De vină, spun apropiații celor doi, ar fi programul lor foarte încărcat care nu le-a lăsat destul timp pentru ca relația lor să se sudeze și să prindă rădăcini.

O sursă citată de New York Post a confirmat că Gere și Lakshmi au ajuns la concluzia că e mai bine să rămână prieteni.

De-a lungul celor șase luni în care au fost împreună, cei doi actori au ținut cât au putut de mult ascunsă relația lor, scrie ziarul britanic Daily Mail.

În vârstă de 44 de ani, vedeta ediției americane a show-ului "Top Chef" a dat recent de înțeles că ea și Richard (65 de ani) s-au despărțit, spunând într-o emisiune TV că nu este implicată în vreo relație.

Richard Gere și Padma Lakshmi au fost văzuți pentru prima oară împreună în luna aprilie, notează Daily Mail. Actorul încă suferea atunci după despărțirea de soția lui, Carey Lowell. Cei doi s-au despărțit după un mariaj de 11 ani și au un băiat, Homer, în vârstă de 14 ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod