De ce a ţinut Amna sarcina secretă: "Am avut probleme de sănătate"

Cântăreața a surprins pe toată lumea, săptămâna trecută, când a anunţat că e însărcinată în şapte luni.
Cântăreaţa a dezvăluit, la emisiunea "Click!", de la Prima TV, că a decis să nu spună c[ e gravidă întrucât a avut probleme de sănătate şi nu a dorit să rişte, fiind prima ei sarcină.

"Am ţinut secret, am avut mici probleme, am fost şi la spital, fiind primul bebe, nu am vrut să spun. Am ținut secretul din cauza problemelor de sănătate", a explicat Amna.

Viitoarea mămică a depășit, însă, problemele și se poate bucura acum de noua experiență pe care o trăiește.
"Am fost la ecografie, are un kilogram şi ceva are. E senzaţional să vezi cum îşi bagă degetelul în gură, cum clipeşte, cum se mişcă", a povestit Amna.

Camera micuţului, pe care îl va chema David Cristian, e aproape gata, iar Amna şi soţul ei, Cristi, au cumpărat deja câteva hăinuţe, scrie Click!.

Deşi nu și-a întrerupt activitatea, Amna nu are de gând să nu-şi ia copilul cu ea la concerte: "Vreau să aibă o copilarie normală", a spus ea.

Cei doi soţi au povestit cum i-au dat vestea lui Marius Moga, cu care Amna a înregistrat o piesă recent: "I-am spus «Trebuie să îți spun ceva, o să nasc dacă nu ne mişcăm»".
oţul Cristi a adăugat că Marius a fost complet surprins în acel moment: "A rămas și Moga fără aer"
, a spus soțul Amnei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod