Dana Rogoz a născut un băieţel de nota 10

de Daniel Dumitrescu, 1 Martie 2014

De mărţişor, vedeta a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, la un spital privat din Capitală.

Vedeta Pro TV Internaţional a născut prin cezariană, iar copilul, care va purta numele Vlad Luca, a venit pe lume la ora 20.00. El a cântărit la naştere 2,980 kilograme şi a avut 48 centimeri.

Anunţul a fost făcut chiar de tânăra mămică, care a postat pe Facebook o fotografie înainte de a intra în sala de naşteri, scrie site-ul Ziare.com."Azi, la ora 20:00, s-a născut Vlad Luca Dragomir! Bine ai venit pe lume, minunea mea! Poza este făcută chiar înainte de a intră în sala de naşteri. Nu va pot descrie cât de fericită sunt având un bebe de notă 10 lângă mine", a scris ea.

Micuţul a primit nota 10 la scorul Apgar. El a luat toată familia prin surprindere, pentru că Dana a mers la spital pentru un control, iar medicii i-au spus că o vor interna şi că va naşte.

Alături de Dana s-au aflat soţul ei, Radu, mama şi tatăl ei şi, deşi evenimentul a fost neaşteptat, au ajuns foarte repede şi fraţii ei, dar şi Adela Popescu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 2 Mar 2014, 06:14
    bun

    Felicitari mamei. in schimb as dori sa le fia clar tuturor ca scorul apgar se aplica doar la nasteri naturale, nu la cezariene. acest scor indica starea fiziologica a copilului, nu e doar o nota ca la scoala .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod