Dan Bittman, pauză după operaţia de la Viena

Operat la clinica AKH din Viena, unde a fost internată şi Teo, Dan Bittman are probleme de sănătate mai vechi, astfel că trupa Holograf a fost nevoită să anuleze două concerte.

Potrivit unor surse apropiate artistului, el a descoperit afecţiunea la un control de rutină, în urmă cu un an şi jumătate. Este vorba de un cheag de sânge pe un vas la gât, care ar fi trebuit operat preventiv, întrucât exista pericolul ca oricând Dan Bittman să aibă stări de rău sau de leşin, relatează cotidianul Click!.

Conform unor surse citate de ziarul amintit, medicii i-au recomandat lui Bittman repaos total câteva luni, până anul viitor, când şi-ar putea relua activitatea.

Din această cauză, trupa Holograf a fost nevoită să-şi amâne, pentru o scurtă perioadă, cele două concerte "Cât de departe" care urmau să aibă loc pe 22 şi 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.
Concertele vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor, urmând ca zilele stabilite să fie anunţate în curând, potrivit unui comunicat remis agenţiei Mediafax de MediaPro Music.
Potrivit comunicatului, perioada de refacere este însă mai mare decât timpul rămas până la concerte.

Celelalte proiecte în care trupa este implicată în prezent se vor desfăşura conform planurilor stabilite, Holograf pregătind intens lansarea următorului single extras de pe albumul "Love Affair".

"Le mulţumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de susţinere, însă nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes.
Ce-i drept, această mică pauză o programasem după cele două concerte de la Sala Palatului, însă planurile nu se potrivesc întotdeauna"
, a declarat Dan Bittman zâmbind.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod