Cum se pregăteşte Ileana Badiu pentru maraton! Ce exerciţii face şi ce regim urmează!

Ileana Badiu se pregateste intens pentru a participa cu brio la primul sau maraton, DHL Stafeta Carpatilor, ce va avea loc sambata intre Predeal si Poiana Brasov. Se va alatura astfel altor vedete din showbiz care doresc sa sustina manifestarea cu scop caritabil.
Participarea la o astfel de competitie a presupus luni intregi de pregatire sub supravegherea antrenorului personal Alex Rosu. Pasionata de sport, cu o silueta remarcabila, Ileana Badiu a inclus in calupul de exercitii fizice de la sala si cele pentru rezistenta la alergat.

 “Dintodeauna au facut sport si asa am fost educata de mica, insa de cativa ani fac sport cu rigurozitate pentru ca am inteles beneficiile imense pe care mi le aduce nu numai fizic ci si psihic. Nu am participat niciodata pana acum la un maraton si aveam nevoie de conditie fizica excelenta pentru a rezista in proba de stafeta.
Sub supravegherea lui Alex Rosu, fac patru antrenamente pe saptamana, dintre care doua izometrice, metoda Pilates tripozitional, si doua cadrio si frunctional training. Ambele sunt pentru rezistenta musculara. Fiecare antrenament dureaza intre 45 si 65 de minute. Special pentru maraton am avut o pregatire specifica mai ales in ultima luna, care a constat in tehnici de atletism, alergare enduarativa. Timpul alocat a fost intre 25 si 45 de minute, crescand in fiecare saptamana cu cate 5-10 minute”
, declara Ileana Badiu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod