Bianca Drăguşanu a ieşit din lumina reflectoarelor. De ce?

Până nu de mult, Bianca Drăguşanu ţinea prima pagină a tabloidelor locale şi apărea constant la TV, în emisiunile de profil. Acum, însă, deşi nu a ieşit complet din lumina reflectoarelor, fotomodelul nu se mai bucură nici pe departe de atenţia mass media de care avea parte cândva.
Cu toate acestea, deşi prezenţa sa în media nu se mai ridică la nivelul celei din perioada divorţului de Victor Slav, nu se poate spune că Bianca Drăguşanu duce lipsa de promovare. În calitate de prezentatoare a show-ului "Splash! Vedete la apă", fotomodelul tocmai a iscat un nou scandal, menit să o readucă în atenţia publicului.

Bianca Drăguşanu, mărul discordiei în emisiunea "Splash!"

Miercurea trecută, în timpul unei conversaţii telefonice cu unul dintre membrii staffului emisiunii "Splash! Vedete la apă", Bianca a activat difuzorul mobilului şi le-a permis concurenţilor să audă când acesta îi spunea că ea trebuie să fie în centrul atenţiei şi că restul celor implicaţi în emisiune nu contează, de fapt.

Concurenţii au fost şocaţi, pe bună dreptate, cea mai virulentă reacţie venind din partea lui Serghei Mizil, care a părăsit val-vârtej platoul emisiunii şi n-a mai fost înduplecat să se întoarcă.

Fosta soţie a lui Victor Slav a avut de îndurat, la scurt timp, repercusiunile gestului său imprudent.
"Imediat, Bianca a fost băgată în şedinţă, a luat o amendă serioasă şi i s-a spus să-l aducă pe Serghei înapoi în concurs obligatoriu. Bianca l-a sunat pe Serghei, s-a milogit de el, a plâns o zi întreagă şi l-a rugat să se întoarcă la filmări, dar degeaba... I-a spus că pielea ei este în joc şi că doar el o poate salva. Dar Serghei nu a mai venit", au declarat surse care au fost de faţă, pentru Wowbiz.ro.

Rămâne de văzut felul în care scandalul îi va afecta Biancăi implicarea în proiectul "Splash! Vedete la apă", care marca revenirea sa în televiziune.

Cariera de designer se duce pe apa sâmbetei

Anul trecut, Bianca Drăguşanu lua cu asalt lumea modei, dar nu în calitate de model, ci de designer.
Vedeta a lansat în 2013 două colecţii distincte, una în timpul verii, pe marginea unei piscine, iar pe cea de-a doua, în cadrul Bucharest Fashion Week. De atunci, însă, nu s-a mai auzit nimic despre o viitoare colecţie.

Iar specialiştii din domeniu consideră că fosta doamnă Slav ar trebui să renunţe la ideea de a face carieră ca designer, fiindcă nu are nimic de spus. "Faptul că n-a mai lansat nicio colecţie şi că site-ul e nefuncţional nu reprezintă o problemă. Sigur că ar fi avut nevoie de continuitate ca să-şi facă un nume. Personal, nu mă pot pronunţa în ceea ce priveşte calitatea ei de designer pentru că n-am remarcat nimic.
Oricine îşi poate face o croitorie, oricine poate folosi titulatura de designer"
, este de parere designerul Răzvan Ciobanu.

Bianca nu-şi mai negociază contractele ca altădată

Este drept că, pentru a prezenta emisiunea "Splash! Vedete la apă" alături de Roxana Vancea, Biancăi i-a fost oferită o sumă fabuloasă, de 30.000 euro lunar. Însă actuala "Burlăciţă", Andreea Mantea, dovedeşte că se descurcă mai bine la acest capitol: şi-a negociat la sânge apariţia în show-ul Antenei 1, onorariul său fiind de 50.000 euro. Pentru aceeaşi prestaţie, prima "Burlăciţă", Bianca Drăguşanu, a primit 15.000 euro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod