Kim Kardashian. 3 stiluri de machiaj pe care să le încerci

Starleta americană, care s-a căsătorit de curând cu rapperul Kanye West, este una dintre cele mai cochete staruri de la Hollywood. Nu iese niciodată din casă fără să fie machiată sau fără să poarte rochii elegante şi tocuri înalte, chiar la prima oră a dimineţii.

În cea mai recentă ipostază în care a fost fotografiată alături de fiica sa, North, Kim Kardashian purta dimineaţa devreme un sacou sexy, fără sutien, şi care lăsa să se vadă un decolteu foarte adânc. Starleta era machiată strident şi purta o pereche de pantofi cu toc foarte înalt.

Dar această nevoie a lui Kim de a demonstra permanent că este o divă poate avea beneficii, mai ales dacă ai nevoie de inspiraţie în ceea ce priveşte machiajul pentru evenimente speciale.

Iată trei stiluri de machiaj ale lui Kim Kardashian pe care să le încerci:
1 din 4

Smokey eyes

Stilul de machiaj preferat de Kim Kardashian este cel axat pe evidenţierea puternică a ochilor. Vedeta îşi accentuează întotdeauna privirea printr-un contur intens al ochilor şi definirea genelor. Iar pentru a obţine o privire irezistibilă, Kim foloseşte adesea genele false. Machiajul smokey eyes în nuanţe de brun închis se potriveşte perfect pentru un eveniment special din viaţa ta. Îţi oferă o privire foarte sexy.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod