Cum l-a recucerit Kristen Stewart pe Robert Pattinson

Cele două staruri din seria "Amurg" şi-au reluat relaţia şi sunt împreună într-un loc de vis, a declarat un prieten al cuplului.

Kristen a reuşit să-l convingă pe Robert Pattinson să o ierte după aventura ei cu regizorul Rupert Sanders. După ce au trecut peste şocul momentului, ei s-au reapropiat şi formează din nou un cuplu. Acum îşi petrec nopţile împreună, pe cât posibil, şi sunt mai îndrăgostiţi ca oricând.

"Nu trăiesc încă împreună, dar petrec mult timp unul lângă celălalt şi uneori dorm împreună. De obicei, Rob doarme noaptea în noua casă a lui Kristen, din Los Feliz", a declarat o sursă pentru site-ul HollywoodLife.com.

"Acum sunt într-un loc magic, deşi Rob a avut nişte îndoieli la început", a mai spus sursa.

Persoana citată de HollywoodLife a mai spus că actriţa şi-a recucerit partenerul cu un montaj video al celor mai fericite momente pe care ei le-au trăit împreună.

Materialul emoţionant care includea filmări şi fotografii din timpul relaţiei lor a avut efectul scontat, iar Robert Patinsson a realizat că nu poate rupe legătura lui cu Kristen, relatează site-ul femalefirst.co.uk.

"Ea i-a trimis filmul lui Robert după ce l-a bombardat cu sute de sms-uri, e-mmailuri şi mesaje pe robotul telefonic. A fost ultima ei încercare de a-l aduce înapoi şi a petrecut mult timp pentru a face montajul video, folosind sute de poze şi ore de filmare din timpul nopţilor şi vacanţelor lor", a spus persoana citată.

Cuplul a avut mai multe apariţii publice după împăcare, cea mai recentă fiind la concertul susţinut de Prince în Los Angeles, weekend-ul trecut, iar Kristen a vorbit în presă despre ceea ce a învăţat din greşeala ei.
"Trebuie să te împaci cu temerile tale. Dacă eşti o persoană onestă, vei face greşeli, dar totul va fi OK. Cele mai interesante lucruri se întâmplă după ce faci greşeli", a mărturisit Kristen Stewart.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daphne pe 15 Nov 2012, 17:25
    dumnezeule

    chiar dumnezeule ...robert pattinson sa o ierte pe kristen stewart ??? un barbat sa ierte o femeie dupa ce l-a inselat este pe cale de disparitie si ce a facut el ....cred ca are un motiv....o femeie iarta greselile unui barbat asa sunt femeile dar barbatul ....si ce mai barbat?sa ierte?raman cu woooooooooooooooow

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod