Cum a reușit Minodora să slăbească 20 de kilograme: "Nu m-a interesat cum m-au privit ceilalţi, am făcut-o pentru mine!"

Cântăreața a venit la "Teo Show" şi a explicat cum a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat. După ce a slăbit 20 de kilograme, ea a suferit o operaţie de eliminare a surplusului de piele.

Minodora a mărturisit că efortul a meritat și că această transformare în bine a făcut-o doar pentru ea.

"În primul rând nu m-a interesat cum m-au privit ceilalţi, am fost bine, operatia a fost un succes, nu m-a durut", a spus ea în emisiunea realizată de Teo Trandafir.

"În noiembrie fac un an de zile de când am făcut operaţia. S-a eliminat surplusul de piele, nu simţi nimic. Disconfort a fost după operaţie, o lună de zile, că nu te poţi spăla. Cei mai mulţi oameni au înţeles că eu am slăbit în urma acestei operaţii, ceea ce este greşit.

Eu am specificat că am slăbit 20 de kilograme după care mi-am scos acel surplus de burtă afară. Eu am făcut-o pentru partea estetică a mea, când mă uităm în oglindă se vedea urat", a mai spus Minodora.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 6 Oct 2014, 13:13
    ceai

    si eu il folosesc

    0
    0

  • gabriela pe 4 Oct 2014, 12:50
    ceai canadian

    am folosit si eu ceaiul cu care a slabit Minodora. este foarte bun, atat la gust, cat si la slabit. am slabit 25 de kilograme in 4 luni. eu sunt foarte mutumita. multumesc Minodora ca ne ai impartasit secretul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod