Cori Gramescu a lansat prima metoda de pilates a unui instructor roman

12 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Gramescu a lansat prima metoda de pilates a unui instructor roman
3 centimentri redusi in talie, in 3 saptamani, garantat! Cori Gramescu, cel mai renumit instructor de fitness din Romania, a lansat prima metoda de pilates inventata de un roman.

Ultimate Pilates este rezultatul unui intens studiu pe care Cori l-a aprofundat in ultimele luni si vine in folosul celor care isi doresc sa isi remodeleze corpul prin exercitii dinamice, ghidate de un profesionist.

Ultimate Pilates este prima metoda de fitness inventata de un roman si este adresata atat femeilor, cat si barbatilor, insa in mod special a fost conceputa pentru persoanele cu program incarcat la serviciu care nu isi permit sa ajunga la sala mai mult de doua sau de trei ori pe saptamana.


Noua metoda, care poate fi urmata in centrele Lady Fit, revolutioneaza conceptul de Pilates care, in formula clasica, devenise plictisitoare si din ce in ce mai putin frecventata. Ultimate Pilates compenseaza exact lipsurile metodei clasice: este dinamica, personalizabila, distractiva, energica, ofera progresie si contine multe elemente noi.

Practic, este singura metoda care ofera rezultate garantate intr-un timp bine delimitat.
Cori Gramescu spune ca in doar 3 saptamani, clienta observa, garantat, o reducere a taliei cu 3 centimetri, in conditiile in care face acest antrenament de doar doua ori pe saptamana.

Ultimate Pilates este astfel ideala pentru persoanele foarte ocupate, carora timpul petrecut la serviciu nu le permite sa mearga zilnic sau o data la doua zile la sala.

Primele vedete din Romania care au incercat UItimate Pilates sunt si cele care au beneficiat de-a lungul timpului de atentia si profesionalismul lui Cori Gramescu: Geanina Varga, cea despre care Cori spune ca are unul din cele mai bine lucrate trupuri din showbiz-ul romanesc, Roxana Ionescu, cea pe care a antrenat-o in ultimele luni in care a slabit si a ajung la o forma fizica de invidiat, si Oana Ionita, pe care a reusit sa o aduca, dupa nastere, la formele initiale, in doar o luna de antrenament.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod