Părul tău: 10 coafuri pentru toamna lui 2011

În sezonul toamnă-iarnă 2011 stiliştii ne propun să ne inspirăm din decadele secolului trecut şi să alegem acele coafuri simple, dar marcante, care au trecut testul timpului şi nu s-au demodat, cum ar fi bobul anilor ’20. Nu trebuie decât să alegi stilul care se potriveşte cu personalitatea ta.

Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care and Styling îţi propune 10 coafuri fabuloase, perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă 2011!
1 din 11

Anii ’20: Bob modern

Tunsoarea Bob a apărut pentru prima oară în timpul Marelui Război. A fost tunsoarea care a revoluţionat modul în care femeile îşi purtau părul. Cu cât mai scurt era părul unei femei, cu atât aceasta arăta că este mai încrezătoare şi mai îndrăzneaţă.

„Stilul bob modern nu mai este reprezentat de  tunsoarea dreaptă şi obtuză a anilor ’20 ci este o tunsoare în straturi, care permite părului să se aşeze natural, creând astfel un stil mult mai accesibil, potrivit mai multor forme de faţă.”  Sally Brooks

Cum se aranjează:


Pasul 1: Uscaţi părul cu un prosop, după care aplicaţi spumă. Pentru o aplicare uniformă a spumei, pieptănaţi părul.
Pasul 2: Începeţi să uscaţi părul cu uscătorul de păr. Pentru a obţine un păr strălucitor, folosiţi o duză pentru a direcţiona jetul de aer direct spre păr.
Pasul 3: Periaţi părul dintr-o parte în cealaltă a capului, pentru a-l aranja natural. Pentru mai mult volum, uscaţi părul începând de la rădăcină.
Pasul 4: Pentru mai multă strălucire, aplicaţi la final fixativ.

Sfatul lui Sally:  Chiar dacă sunteţi de părere că părul este uscat, continuaţi uscarea pentru încă 5 minute, pentru a aranja firele rebele şi pentru a face părul mai strălucitor.
MAI MULT DESPRE: iarna, toamna, coafuri, stiluri, nivea, 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lari pe 3 Oct 2011, 17:19
    boring

    toate pt par drept:((...ca de obicei...

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod