Christina Ricci s-a logodit

Actriţa în vârstă de 32 de ani a anunţat că s-a logodit, "în urmă cu câteva luni", cu James Heerdegen, cu care are o relaţie de un an.

Christina l-a cunoscut pe James Heerdegen pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci că bărbatul ideal este pentru ea "o persoană amuzantă şi inteligentă, cu care să-i placă să-şi petreacă timpul".

Christina Ricci, născută pe 12 februarie 1980, nominalizată la premiile Emmy, a devenit cunoscută datorită rolului Wednesday Adams din filmele "Familia Addams" (1991) şi "Trăsnăile familiei Addams" (1993).



Rolurile pe care le-a interpretat au variat de la cele din filme de artă, precum "Furtuna de gheaţă" (1997), regizat de Ang Lee, la filme dramatice, precum "Monstrul" (2003), în care a jucat alături de Charlize Theron, şi comedii independente, precum "Nu numai sex" (1998), pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur.

Ricci a jucat şi în filme cu succes de casă, precum "Legenda călăreţului fără cap" (1999), în care l-a avut alături pe Johnny Depp.
Cel mai recent film în care a apărut este "Bel Ami", lansat anul trecut.



Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod