Penelope Cruz este din nou însărcinată

Actriţa spaniolă şi soţul ei, actorul Javier Bardem, aşteaptă al doilea copil, potrivit unor informaţii apărute în presa americană.
O sursă apropiată cuplului a declarat pentru postul de televiziune E! că Penelope Cruz ar fi însărcinată cam "în trei luni".

Într-un interviu acordat revistei Vogue în 2011, Cruz povestea despre cât de mult îi place rolul de mamă. "Din prima secundă, simţi atât de multă dragoste", spunea aceasta. "Este o experienţă revoluţionară. Acesta este cel mai bun mod de a o descrie. Te transformă total, într-o secundă. Natura este foarte înţeleaptă şi îţi dă nouă luni să te pregăteşti, dar în acel moment (al naşterii, n.r.), când vezi chipul acela, eşti transformat pentru totdeauna", spunea actriţa în acel interviu.

Penelope Cruz şi Javier Bardem s-au căsătorit în iulie 2010 şi au împreună un băieţel, Leo Encinas, care s-a născut în ianuarie 2011, notează Mediafax.

Anul acesta va fi unul foarte încărcat pentru familia Cruz, deoarece şi sora actriţei, Monica, în vârstă de 35 de ani, aşteaptă un copil.
Top modelul a anunţat pe blogul său de pe site-ul ziarului El Pais, în urmă cu trei săptămâni, că a rămas însărcinată după ce a apelat la inseminare artificială, cu sperma unui donator anonim.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod