Christian Sabbagh divorțează

Prezentatorul știrilor de la Kanal D și soția sa, Louise, au decis să se despartă, după o căsnicie de zece ani.
Cei doi au o fetiță, Yasmine, în vârstă de cinci ani, dar au decis să o ia pe drumuri separate, chiar dacă lucrurile păreau că merg perfect între ei, anunță site-ul wowbiz.ro.

"Am hotărât împreună cu soția mea, ca după 10 ani de căsnicie, să mergem pe drumuri separate, cu dorința însă de a păstra o relație de prietenie. Având în vedere că fructul iubirii noastre este reprezentat de micuța Yasmine în vârstă de 5 ani, ne dorim să o protejăm cât se poate de mult în această perioadă dificilă.
Îmi doresc să-mi canalizez toată energia, forţa şi credinţa în Dumnezeu pentru a-mi ajuta copilul să depăşească aceste momente de răscruce cât mai bine cu putinţă"
, a declarat prezentatorul TV.

"În calitate de tată și de soț, vă rog să ne respectați intimitatea și decizia de a păstra discreția totală în ceea ce privește acest subiect. Vă rog să nu difuzați știri cu privire la acest subiect sensibil și, de asemenea, să respectați decizia mea de a nu face declaraţii ulterioare cu privire la cele întâmplate.
Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor celor care mă sprijină în aceste zile cruciale pentru familia mea"
, a adăugat el.

Acum câteva luni, prezentatorul îi transmitea soției un mesaj pe Facebook, de ziua ei, înainte ca el să plece în Libia, pentru a salva câțiva români care munceau în condiții de sclavie, notează Yahoo OMG!: "La Mulți Ani, draga mea soţie! E pentru prima oară când plec într-o expediţie cu sufletul răvăşit. Nu pentru că-mi este teamă de ce s-ar putea întâmpla.
Motivul pentru care sunt cuprins de o stare aparte, de melancolie nuanţată cu o doză însemnată de părere de rău, ţine de faptul că astăzi e ziua de naştere a celei care-mi stă alături de peste 9 ani, într-o căsnicie care nu mereu a fost fără cusur."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IULIAN pe 19 Ian 2014, 22:22
    SABBAGH

    christian, o familie se intemeiaza greu si implica o suferinta enorma destramarea ei. lupta, luptati pentru a va salva ce aveti, fiti mai buni unul cu celalalt si redescoperiti valorile, calitatile care v-au unit.

    1
    0

  • lavinia pe 19 Ian 2014, 21:12
    divortul lui CHRISTIAN

    Imi pare rau pentru voi.Pareati o familie unita. Sper sa va impacati sau macar sa ramaneti prieteni pentru micuta voastra.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod