Ce cadouri își face Justin Bieber de ziua lui

Cântărețul e pus pe fapte mari pentru aniversarea sa de 18 ani: un salt cu parașuta, o masă festivă copioasă și o petrecere pe cinste seara. Dar asta nu e tot.
Cântărețul e pus pe fapte mari pentru aniversarea sa de 18 ani: un salt cu parașuta, o masă festivă copioasă și o petrecere pe cinste seara. Dar asta nu e tot. El vrea să-și cumpere două case foarte scumpe.

Potrivit site-ului tmz.com, Bieber a declanșat o "vânătoare" pe piața imobiliară în Los Angeles. Surse din anturajul cântărețului au dezvăluit pentru tablodiul online american că acesta a reținut trei oferte importante. Două dintre proprietățile de lux se află în Calabasas, o localitate din California în care mai dețin proprietăți familiile Kardashian, Jackson și Britney Spears.

Una dintre proprietățile dorite de Justin Bieber are un preț de 6 milioane de dolari, iar cealaltă a fost scoasă la vânzare pentru 8 milioane de dolari.

A treia casă de care este interesat Bieber se află în zona Hollywwod-ului și actualmente este închiriată de actorul Ashton Kutcher.
Conform TMZ, proprietatea valorează 10 milioane de dolari.

Sursele citate au declarat că Justin vrea să cumpere o casă pentru el și una pentru mama lui, iar el ar fi dispus să le cumpere pe cele două mai ieftine, din Calabasas, pentru 14 milioane de dolari.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • justin:x pe 5 Mar 2012, 08:50
    ...

    Sa fie intr`un ceas bun ! meriti tot ce e mai bun Justin...nu ai uitat de unde ai pelcat..dintr`o casa foarte saraca...ai ajuns mare...dar tot donezi in continuare si ii ajuti pe cei saraci! micul Micheal Jackson...bravo ii duci visul lui MJ mai departe acela de a ajuta copiii ! JOS PALARIA JUSTIN ! :*

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod