Mel Gibson s-a calmat

Actorul australian a urmat tratamentul psihologic pe care era obligat să-l facă pentru a nu fi judecat pentru agresiune.
Actorul australian nu va fi judecat pentru că a bătut-o pe fosta iubită. El a terminat terapia psihologică impusă de instanţă, prin care a învăţat să-şi controleze furia.

Nu doar că Mel Gibson a făcut tot ce trebuia pentru a nu ajunge în instanţă, dar a reuşit chiar mai mult, relatează site-ul tmz.com.

Avocatul actorului şi regizorului Australian, Blair Berk, a demonstrat ieri dimineaţă în faţa judecătoarei Stephanie Sautner că Mel Gibson a terminat numărul de ore de terapie a controlului furiei, impus de tribunal, iar “norma” clientului său este mai mare.

Mel Gibson a fost cercetat după ce fosta lui iubită, ucraineanca Oksana Grigorieva, l-a acuzat că a bătut-o.

E greu de crezut că lui Mel i-a plăcut atât de mult să meargă la psiholog ca să înveţe cum să rămână calm când simte că-i urcă sângele în cap, dar ştiţi cum… depinde de psiholog.
Mai degrabă, avocatul i-a explicat că depăşirea baremului minim dă bine la tribunal.

Tot ce trebuie să facă acum Mel Gibson este să stea cuminte timp de mai bine de doi ani, iar autorităţile vor dispune atunci scoaterea sa de sub urmărirea judicară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod