Catherine Zeta-Jones, o bombă sexy: Cum arată actrița la 43 de ani

Invitată în emisiunea lui Jay Leno, unde a vorbit despre ultimul ei film, soția lui Michael Douglas a impresionat cu silueta ei perfectă. Actrița galeză a purtat o rochie neagră cu decolteu adânc, care îi punea în valoare bustul și picioarele zvelte.

 

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones nu s-a dezmințit nici luni, când a venit în studioul emisiunii "Tonight Show with Jay Leno". Îmbrăcată cu o rochie neagră, cu decolteu curajos și mâneci lungi din dantelă, încheiată cu franjuri deasupra genunchilor, Zeta-Jones arăta atât de tânără, încât gazda programului nu și-a putut lua ochii de la ea.

Actrița a vorbit despre noul ei film, "Broken City", în care joacă rolul soției adulterine a primarului orașului New York, personaj interpretat de Russel Crowe. În prezent, Zeta-Jones filmează pentru comedia "Red 2", cu o distribuție cu nume importante, precum Bruce Willis, Anthony Hopkins și Helen Mirren.



Faptul că actrița în vârstă de 43 de ani, mamă a doi copii, arată atât de bine este remarcabil, în condițiile în care ea a dezvăluit că suferă de o afecțiune psihică, tulburarea bipolară.



În 2011, Catherine Zeta-Jones a avut curajul de a vorbi publicului despre afecţiunea sa şi a spus că speră să poată ajuta la eliminarea stigmatului de boală mintală pentru persoanele care au această boală.

În aprilie 2011, actrița a fost tratată într-un spital de psihiatrie pentru tulburări bipolare (sau maniaco-depresive), pe fondul stresului provocat de lupta împotriva cancerului de care suferă soţului ei, Michael Douglas.

Într-un interviu acordat la finele anului trecut pentru emisiunea Good Morning de la ABC, actriţa de origine galeză a declarat că s-a săturat să tot vorbească despre boala sa. "M-am săturat să vorbesc despre acest lucru pentru că niciodată n-am vrut să fiu tratată ca un exemplu pentru această afecţiune. N-am vrut să fac public acest lucru, ci doar s-a aflat", a spus Catherine.

În 2011, Cece Yorke, agentul de presă al actriţei anunţa că aceasta a urmat un tratament contra tulburării bipolare cu care a fost recent diagnosticată: "După stresul prin care a trecut în ultimul an, Catherine a decis să se interneze pentru o scurtă perioadă de timp într-o instituţie specializată pentru tratarea tulburărilor maniaco-depresive."



Zeta-Jones a fost internată în spitalul de psihiatrie Silver Hill din New Canaan, statul american Connecticut, unde a primit tratament de specialitate timp de cinci zile.

Ulterior, Catherine a declarat pentru revista People că "nu este nicio ruşine să ceri ajutorul medicilor". "Aceasta este o boală care afectează milioane de persoane, iar eu sunt una dintre aceste persoane. Dacă declaraţia mea prin care am spus că sufăr de tulburare bipolară a încurajat fie şi doar o singură persoană să meargă să ceară ajutor, atunci a meritat să o fac", a adăugat atunci actriţa galeză.



Tulburarea bipolară - sau maniaco-depresivă - se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie, notează agenția Mediafax.



Catherine Zeta-Jones a trebuit să facă faţă, anul trecut, luptei - în cele din urmă victorioasă - a soţului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gât. În ianuarie anul trecut, Douglas, în vârstă de 66 de ani, a anunţat într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010. După aflarea veştii, Catherine a decis să facă o pauză în carieră, pentru a-şi ajuta soţul în lupta acestuia împotriva cancerului, refuzând câteva roluri majore.



În afară de anunţul despre boala sa, Michael Douglas a mai făcut public, în septembrie 2011, faptul că fiul său Dylan, în vârstă de zece ani, "are nevoi speciale". Actorul a declarat că familia sa a luat decizia de a se muta din Insulele Bermude la New York, pentru ca fiul lor Dylan să poată primi îngrijirea medicală de care are nevoie. "Unul dintre copiii noştri are nevoi speciale şi ni s-a recomandat ca el să urmeze cursurile unei şcoli speciale din New York", a declarat Michael Douglas, fără a preciza, însă, în ce constau aceste "nevoi speciale" ale fiului său.


Foto: Daily Mail / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod